Q&A

Hey guys! Sanne en Marije hier. We hebben vanmiddag op twitter gevraagd of jullie nog vragen hebben voor een Q&A. Het leek ons leuk deze te doen zodat jullie ons beter leren kennen en natuurlijk voor tips en tricks over van alles! Vandaag beantwoorden wij 10 vragen. Lees snel verder!

Vraag 1: Welke kleur lipstick komt deze winter in?

Dit vonden wij een erg moeilijke vraag. Wat wij denken is vooral donker/bordeaux rood. Dit is een warme kleur, voor in de winter maar toch ook lekker opvallend. Eigenlijk is rood altijd wel ‘in’, maar in de winter komt het toch net iets meer tot zijn recht.

Vraag 2: Wat kun je doen tegen pluizig haar?

Natuurlijk heb je verschillende speciale producten hiervoor. Andrélon heeft bijvoorbeeld een speciale lijn hiervoor: Oil & Care. Arganolie is het basisproduct. Hier nog een paar handige tips: Ga niet met nat haar de deur uit, draag een zijden sjaal in plaats van een wollen en knip regelmatig de puntjes van je haar.

Vraag 3: Hoe blijft je nagellak langer zitten?

Het is vooral goed om een topcoat te gebruiken. Dit is natuurlijk een tip die jullie allemaal wel weten. Daarom hebben wij nog 2 tips: Koop een vijlenset met verschillende stappen die je nagels heel glad maakt, dit zorgt ervoor dat de nagellak beter hecht. Verder helpt het als je je nagels eerst insmeert met nagellak remover. Kijk uit dat je dit niet te vaak doet, want nagellak remover droogt je huid uit. Gebruik daarom ook altijd een nagelriem olie.

Vraag 4: Wil je een banaan?

Marije: Ja, dûh.

Sanne: Nee, ik haat Marije. Uhh, ik bedoel bananen.

Vraag 5: Wat is jullie favoriete deo?

Marije: Eigenlijk heb ik niet echt een favoriete deo, maar de deo die ik op dit moment gebruik is de Axe deo voor vrouwen! 🙂

Sanne: Ik gebruik Vogue. Ik heb alleen geen idee welke geur, maar het is die met de roze bloemen erop. Ohja, volgens mij was het Extravagant, hij ruikt echt superlekker!

Vraag 6: Hoe kun je puistjes voorkomen?

Vooral goed je gezicht wassen met een zeepvrij product, dit is eigenlijk de enige goede manier.

Vraag 7: Wat is een goede waterproof mascara?

Sanne: Ik heb een de 100% waterproof mascara van Rimmel London. Deze is heel fijn, hij blijft lang zitten en is écht waterproof. Hij klontert niet en brokkelt ook niet af. Hij kost €6,99 bij de Kruidvat.

Marije: Zelf vind ik dat de mascara’s van Essence erg goed zijn en ook bijna allemaal wel waterproof. Ik heb de Big Eyes Waterproof mascara van Essence die goed blijft zitten wanneer het regent. Ook de Catrice Lashes To Kill Waterproof mascara doet het goed. Ik gebruik eigenlijk altijd waterproof mascara want je weet maar nooit wanneer je water bestendige make-up  nodig bent! 😉

Vraag 8: Hoe verwijder je makkelijk glitternagellak?

Sanne: Dit is bij veel mensen een probleem, ook bij ons. Gelukkig kwam ik laatst een hele goede tip tegen: Doe een beetje nagellakremover op een watje en druk dit watje op je nagel, laat dit een tijdje zitten (hoelang hangt af van hoe sterk de nagellak is). Als je dan het watje eraf haalt kun je heel makkelijk de glitters eraf vegen.

Marije: Ik sluit me volledig aan bij Sanne!

Vraag 9: Welke oogschaduw staat het best bij blauwe ogen?

Sanne: Pfff dit is een moeilijke, wij hebben namelijk geen van beiden blauwe ogen. Al moet ik zeggen dat ik het liefst bruine oogschaduw draag. Ik heb een beetje grijze ogen, dus ik denk dat het ook mooi staat bij blauw. Het mooie ervan is dat je merkt dat je oogschaduw op hebt, maar het niet zo schreeuwerig is. Lekker subtiel dus.

Marije: Ik heb ook een beetje grijzige ogen en gebruik zelf ook veel subtiele oogschaduw. Een mooie highlighter met wat bruin erdoor en het past (bijna) bij elke oogkleur wel goed! Je kan bijvoorbeeld het bruin ook mooi in je crease aanbrengen en dat samen blenden. Dit geeft een super mooi effect wat ook goed bij blauwe ogen past. Verder zou ik het eigenlijk niet weten omdat ik zelf dus geen blauwe ogen heb..

Vraag 10: Hoe breken je nagels minder snel af?

Sanne: Mijn nagels breken het snelst af als ze nat zijn, dus onder de douche of tijdens het zwemmen. Hier weet ik zelf niks voor, dus ik let altijd gewoon goed op mijn nagels. Voorderest helpt het om je nagels regelmatig in de goede lengte te knippen, ze goed bij te houden en vaker een nail hardener te gebruiken. Dit laatste is bijna overal te koop. Die van mij is van de Hema. Het blijkt ook dat kleine tikjes je nagelgroei stimuleren, tijdens het typen bijvoorbeeld. Maar het belangrijkste is nog dat je zorgt dat je nagels niet te lang worden, hoe langer ze zijn, hoe eerder ze afbreken. Dus houdt ze echt op de gewenste lengte en probeer ze niet veel langer te laten groeien.

Marije: Ook hier sluit ik me weer volledig aan bij Sanne, haha!

Dit waren alweer 10 vragen. Binnenkort doen we natuurlijk weer een Q&A, dus als je vragen hebt, mail ons gewoon of stuur ons een tweet, wie weet staat jouw vraag wel in de volgende Q&A 😉

Onze twitter is @nails_and_cakes, volg ons hierop om up to date te blijven van alle nieuwtjes!

Ciao,

xoxo Sanne & Marije

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s