Korte shoplog

Heeyy,
Zaterdagmiddag moest ik optreden op de fancy fair van mijn harmonie. Het was heel gezellig met allemaal kraampjes en een leuke kerstsfeer. Natuurlijk ging ik op zoek naar de nagellak kraampjes, en ik vond er één. Alle lakjes, €1,- per stuk. Ik heb er drie meegenomen en die ga ik nu voor jullie reviewen.

Wet n Wild E71511 Burgundy Frost

Dit is een hele mooie bordeaux rode kleur met een mooie glans. Hij dekt in twee lagen en hij droogt redelijk snel, wat ik niet verwacht had van zo’n goedkoop en onbekend merk, dit viel me dus heel erg mee. Een nadeel is dat deze lakjes heel dun zijn dus lopen ze snel weg. Ondanks dat is dit echt een supermooi lakje. Als ik wist waar je hem normaal kon krijgen, was het zeker een aanrader.


Wet n Wild E71526

Over dit lakje ben ik dan weer totaal niet tevreden. Ik zag hem liggen en ik dacht: ‘Wooow, mooi kleurtje!’ Nou, dit is dus echt geen ‘mooi kleurtje’. Het is een leuke blauw, maar superdoorzichtig, daardoor is het geen topcoat, maar ook geen gewone base lak. Dit vind ik erg jammer, want ik ben gek op glitters en aqua kleuren. Ook is hij heel erg dun, waardoor je heel snel strepen ziet, en verdelen de glitters niet goed.


Wet n Wild E71523

Waauw, dit is echt een mooie kleur! Het is een diepe, donkere blauw met een mooie glans. Hij dekt al in 1 laag, wat echt super is, en hij is minder dun als de andere twee. Ik ben hier echt heel tevreden mee 🙂


Dit waren dus mijn aankoopjes van zaterdag. Hopelijk vonden jullie het leuk 🙂

Ciao,

Sanne
P.S.: Vergeet niet een reactie achter te laten 😉

Lees meer: http://nails-and-cakes.webnode.nl/news/korte-shoplog/
Creëer gratis uw eigen website: http://www.webnode.nl

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s