It’s a Christmas Miracle #4 – mijn kerstboom 

 

Hai iedereen!

 

Een kerstboom. Het hoort bij kerst! Tenminste dat vind ik.. Ook al vier je het niet met cadeaus en alles, het geeft gewoon een gezellige sfeer en warm gevoel van binnen. ‘s Avonds fijn de lampjes aan en ‘s middags met een dekentje ervoor liggen om de heerlijke dennengeur op te snuiven (als je van de geur houdt en een echte hebt in elk geval, haha!)

 

Laatst heb ik, samen met mijn moeder, ook onze kerstboom opgezet en vandaag laat ik jullie stap voor stap zien hoe dat ging.

 

Dan wil ik nog wel even zeggen: We hebben dit jaar voor een kleine kerstboom gekozen omdat iedereen bij ons komt met kerst en oud & nieuw. Een kleine kerstboom neemt gewoon een stuk minder ruimte in beslag en ook is de kans kleiner bij een kleine kerstboom dat mijn kleine nichtjes en neefjes hem omgooien en dan vervolgens in de scherven gaan staan..

 

Let’s begin!

 

De versiering!

 

 

Ik geloof dat ik hem met versiering toch net wat mooier vind.. Maar hier de kerstboom in z’n naakie. 😉

 

 

Met de slingers erin, begint het er toch al wat meer op te lijken. Het was trouwens nog een hele klus om deze erin te krijgen aangezien het 2 korte slingers waren en je ze dus wel een beetje in elkaar over moest laten lopen..

 

 

En het eindresultaat. Best leuk zo, toch? 🙂

 

Hij is nog wel wat aangepast na de tijd, maar hier heb ik geen fotos van..

 

Hoe ziet jouw kerstboom eruit? 

Stuur me een foto op twitter: @nails_and_cakes! Dit zou ik namelijk erg leuk vinden 🙂

 

Bedankt voor het lezen en hopelijk vonden jullie dit artikel (ondanks hij best kort was) toch nog leuk!

 

Vergeet je geen reactie achter te laten?

 

Tot de volgende keer.

xoxo, Marije

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s