Update 24-02-2014

Hallo allemaal!

 

Lang niet gesproken hé? Wij hadden het de laatste tijd heel erg druk met school en daardoor konden we bijna niets posten. Heel erg sorry hiervoor! Maar nu is het vakantie, dus je kunt weer wat artikels verwachten!

 

Vandaag hebben wij belangrijk nieuws voor jullie, en niet zomaar nieuws. ‘Wij’ gaat weer veranderen in ‘Ik’. Marije is een blog voor zichzelf begonnen. Ik ben superblij voor haar, maar we gaan haar hier op Nails and Cakes natuurlijk wel missen. Daarom hebben wij afgesproken om zo nu en dan bij elkaar te gaan gastbloggen. Zo hoeven jullie Marije niet helemaal te missen. Wil jij haar artikelen écht niet missen? Dan moet je natuurlijk wel haar blog gaan volgen! www.life-beauty.webnode.nl Zeker doen!

 

Ik wil Marije heel erg bedanken voor haar hulp met het opbouwen van Nails and Cakes, zonder haar was ik nooit zover gekomen als ik nu was. Ik hoop dat het net zo goed zal gaan met jouw blog meid!  Heel veel succes!

 

Aangezien Marije nu niet zo vaak zal posten, kun je wat minder beauty producten verwachten, aangezien ik een piepkleine stash heb en er totaal niet mee overweg kan, haha. Maar ik zal zo goed mogelijk proberen deze gaten op te vullen, zodat jullie nog wel een beetje variatie krijgen!

 

Het kan zijn dat er wat problemen zijn met de site, en vooral met de layout, maar dit probeer ik zo snel mogelijk te verhelpen!

 

Dit was maar een kort artikel, maar wees gerust! Morgen komt er zo snel mogelijk een artikel online!

 

Ciao,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s