Nails and Cakes 1 jaar!

Hallo allemaal!

 

Dit is een heeeeeel speciaal artikel, want….. Nails and Cakes bestaat vandaag precies 1 jaar! 1 jaar alweer! Wat gaat de tijd toch snel….

 

Om dit te vieren wou ik iets speciaals doen. Het is niet super speciaal, maar toch. Ik heb een nailart gemaakt ter ere van Nails and Cakes. Ook heb ik mijn vriendinnen getrakteerd op donuts, maar daar hebben jullie niet veel aan, haha.

Ik kan nog steeds niet geloven dat het al een jaar geleden is dat ik dit blog begon, gewoon voor de lol. Ik ben nog steeds super blij dat ik het gedaan heb! Ik wil jullie allemaal bedanken voor het superleuke jaar en alle lieve reacties enzo! Loveyou guys!

 

Dit artikel is een beetje kort, i know, maar ik weet gewoon echt niet wat ik moet zeggen! Later deze week komt er een nieuw artikel online yay!

 

Ciao!

xoxo Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s