Review Hema hand gel

Hoi allemaal!

 

Vandaag review ik voor jullie deze HEMA Hand Gel. Ik vind het zelf altijd fijn om een hand sanitizer bij me te hebben, want je weet maar nooit wat je gaat doen. Laatst op school moesten we een practicum doen met scheikunde, en daarna stonken mijn handen zó erg naar rook! Ik was dan ook superblij dat mijn vriendin hand sanitizer mee had, want natuurlijk was ik het weer eens vergeten. Nou ja, daarom houd ik dus zo van hand gel, laten we nu snel doorgaan naar de review!

Ik ben zelf nergens allergisch voor, maar voor de mensen die dat wel zijn, zijn hier even de ingrediënten:

 

De handgel is gewoon doorzichtig en heeft niks extras. Soms zitten er nog een soort scrubkorreltjes in, maar nu niet. Ik dacht me te herinneren dat er eerder ook een versie was mét scrubkorreltjes, maar ik weet niet of die er nog is. Maar goed, de Hand Gel heeft een hele neutrale, frisse geur die niet te sterk aanwezig is, maar wel alle vieze geurtjes meteen laat verdwijnen. Het verdeelt goed en trekt snel in, je hebt niet zoveel nodig om beide handen in te smeren. Je handen voelen erna ook niet plakkerig aan, wat ook wel eens kan voorkomen. 

Ik heb zelf altijd één klein probleempje met handsanitizer, dit ligt niet zozeer aan déze hand gel, maar aan alle. Ik heb namelijk altijd dat als ik wat drink, ik mijn mond afveeg met mijn hand, zoals iedereen wel zou doen. Maar dan blijft er dus op een of andere manier wat van de hand gel op mijn mond zitten, en dat proef je dan, wat echt ongelovelijk vies is! Dit zal wel gewoon aan mij liggen, maar dit is gewoon het enige nadeel aan hand gel en dat wilde ik even noemen.

Het heeft daarentegen wel heel veel voordelen, want je hebt geen water of iets dergelijks nodig. Je smeert wat op je handen en je bent klaar! Je handen ruiken meteen fris en voelen schoon aan. 

De HEMA Hand Gel is een hele fijne hand gel, voor een nog fijner prijsje! De kleine flesjes (50 ml) kosten namelijk maar €1,- en zijn de perfecte maat voor in je tas. De grotere flessen (125 ml) kosten maar €1,50. Dat is toch niks voor zoveel schone handen?

 

Ik hoop dat jullie deze review een beetje leuk vonden en er wat aan hebben gehad! Ik zie jullie snel!

Ciao!

xoxo Sanne

 

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s