Overstap naar WordPress

Hoi allemaal!

Welkom op Bottle of Happiness, mijn blog over alles wat met nagelverzorging, beauty en lifestyle te maken heeft. Bottle of Happiness heeft eigenlijk een andere ‘afkomst’. Ik heb namelijk hiervoor bijna 2 jaar geblogd op Nails and Cakes. Dit blog hield ik bij via een andere sitemaker. Deze site beviel mij niet meer, dus besloot ik toch over te stappen op WordPress. Hier heb ik heel lang over getwijfeld, omdat ik toch al wel bijna 2 jaar op Nails and Cakes heb geblogd. Dat is een hele lange tijd. Je zult nu wel denken: Leuk dat je overstapt hoor, Sanne, maar waarom kies je dan een andere naam? Nou, de reden hiervoor is dat Nails and Cakes niet meer paste bij waarover ik poste. Ook vond ik de naam niet echt heel professioneel klinken. Daarom koos ik dus ook een nieuwe naam, een naam die niet echt een specifiek onderwerp aangeeft.

Omdat ik het ook zonde vind om Nails and Cakes zomaar te verwijderen, zal ik het grootste deel van de artikelen overzetten op Bottle of Happiness. Want ja, eigenlijk is het dezelfde blog, alleen onder een andere naam. Hier zal ik dus de komende tijd mee bezig zijn. Zodra alles is overgezet zal ik vast posten op Bottle of Happiness, en is Nails and Cakes verleden tijd. Niet helemaal natuurlijk, want op Bottle of Happiness zet ik het gewoon voort.

Ik wens jullie veel leesplezier, en ik hoop jullie snel terug te zien op Bottle of Happiness!

Ciao,

xoxo Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s