IK BEN OVERGESTAPT!

Hoi allemaal!

Yes! Ik heb eindelijk alles rond, alle oude artikelen overgezet, nieuwe lay out, nieuw Bloglovin´ account, alles is geregeld! Dat betekent: ik ben overgestapt!

Ik begon deze blog op nails-and-cakes.webnode.nl. Na daar bijna twee jaar te hebben geblogd en veel te hebben getwijfeld ben ik toch overgestapt op WordPress. Dit heeft gewoon zó veel meer voordelen voor mij! Het kostte een paar dagen om alles over te zetten en te ontwerpen, maar het is gelukt! En ik ben heel erg blij met mijn overstap. Vanaf vandaag is Nails and Cakes verleden tijd en zal ik fulltime bloggen op Bottle of Happiness! Nou ja, fulltime nou ook weer niet. Twee à drie keer in de week zal hier een artikel voor jullie klaar staan! Je kunt er één verwachten op dinsdag of woensdag, en één op zaterdag of zondag. Ik zou graag met meer zekerheid zeggen op welke dagen, maar in verband met school en tennis en saxofoon les kan ik dit niet garanderen.

Aankomende zaterdag komt er een heel spannend artikel online! Ik heb er bijna twee jaar op gewacht om het te mogen posten, maar nu is het eindelijk zover! Misschien kun je het al een beetje raden, maar ik hoop het niet, want ik wil dat het een verassing is voor jullie! Heb je er al zin in? Ik wel namelijk, heel erg, haha.

Ik hoop dat dit genoeg informatie is voor jullie om te weten dat ik nu hier op Bottle of Happiness blog, haha. Vanavond zullen ook mijn Instagram en Twitter omgezet worden. De links hiervoor zal ik later posten!

Ik hoop jullie snel weer te zien bij mijn volgende artikel!

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s