En dit ben ik

Hey allemaal!

Dit wordt een persoonlijk artikel. Een HEEL ERG persoonlijk artikel. Bijna twee jaar heb ik gewacht om dit te posten, en nu is het eindelijk zover. Met kriebels in mijn buik tik ik dit artikel. Ben ik zenuwachtig? Ja. Best wel. Ben ik bang? Nee. Hierop heb ik al tijden gewacht, waar zou ik bang voor moeten zijn? Maar toch. Ik vind dit wel spannend. Langer wachten heeft geen zin, Sanne.

Al bijna twee jaar ben ik druk bezig met bloggen. Bloggen over alles wat ik leuk vind. Veel mensen hebben mijn artikelen gelezen, en vroegen steeds of ik ook persoonlijke artikelen wilde plaatsen. Graag! Ik praat graag over alles wat er in mijn leven gebeurt. Maar het kon niet. Waarom? Omdat ik anoniem ben. Al bijna twee jaar blog ik anoniem. Dit komt vooral omdat mijn ouders het er niet mee eens waren dat ik met mijn gezicht op het internet ging. Natuurlijk heb ik een Facebook pagina, natuurlijk heb ik Instagram, natuurlijk heb ik Twitter, maar dit vonden ze anders. Iedereen kan dit bekijken, de andere dingen kon ik nog afschermen, maar dit niet. Dit snap ik prima, en het maakte mij niet zo veel uit dat ik anoniem blogde. Dit vond ik eigenlijk wel fijn, want er zijn bepaalde mensen waarvan ik liever niet wil dat ze dit lezen. Maar ik miste wat op mijn blog. Toch, dat kleine beetje persoonlijke, wat mijn blog MIJN blog maakte. Dat miste ik. Vanaf vandaag wordt dat anders.

IMG_8622

Dus… Ik laat jullie niet langer in spanning! Als jullie überhaupt al in spanning waren…

IMG_8732

Hoi allemaal! Ik ben Sanne. Een aantal dingen weten jullie al over mij, namelijk dat ik 15 jaar oud ben en ik nu in 4VWO zit. Als ik erover nadenk heb ik jullie al aardig wat over mijzelf verteld. Het enige wat er niet bij zat, was een beeld van mij. Nou, nu kun je je ook een beetje voorstellen wie de artikelen schrijft.

Ik vind het echt super spannend om zo’n artikel online te zetten. Vinden mensen mij wel aardig? Vinden ze mij niet raar? Ik heb er dan ook een tijdje over getwijfeld om mij bekend te maken, maar ik nu het is gebeurd vind ik het wel heel erg leuk. Ik heb zo veel meer mogelijkheden qua onderwerpen. Ik kan outfit posts maken, kleding shoplogs, volledige make-up reviews en tutorials, ik kan leuke kapsel ideeën laten zien, noem maar op! Ik heb er nu al zin in om al die dingen te schrijven.

Nou, dat ben ik dus. Als je nog vragen hebt over mij of iets wat totaal niets te maken heeft met dit artikel (mag ook altijd) kun je hieronder een reactie achterlaten, je kunt mij een mailtje sturen naar bottleofhappiness@outlook.com. Ook kun je mij vinden op Instagram en Bloglovin’. Ik zie jullie snel!

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s