Essence The Pastels Reviews – Deel 1

IMG_3473

Hoi allemaal!

De laatste paar maanden heb ik helemaal geen geld uitgegeven aan nieuwe nagellakjes. Dit vond ik best knap van mezelf, aangezien ik mij echt niet kan inhouden die prachtige, leuke lakjes uit de nieuwe collectie van Essence te kopen. Maar ja, je raad het al: ik heb ze gekocht… Er was een actie bij de Kruidvat, alle lakjes één plus één gratis, en toen ik de Pastels collectie van Essence zag móest ik ze meenemen. Ik heb mijn no buy record verpest, maarrrr… ik kwam wel thuis met twee geweldige lakjes! Vandaag review ik er één voor jullie.

IMG_3471

Dit übervrolijke kleurtje is 02 sun is smiling uit de Essence I Love Trends The Pastels collectie. Het is een kleine collectie bestaande uit 8 lakjes. De lakjes zijn er in verschillende, vrolijke lente kleuren. Er zitten crème lakken tussen, metallic en zelfs een glittercoat. Ik vond de metallic kleurtjes er niet heel mooi uitzien, dus deze heb ik ook niet meegenomen. Ik wist eigenlijk ook niet dat deze lakjes een matte finish hadden, totdat ik op de achterkant las: “The latest nailpolish trends for irresistible matt nails.” Oeps. Maar goed.

IMG_3483

Het kwastje ziet er goed uit. Geen uitstekende haartjes of iets dergelijks. Wel is het een redelijk dun kwastje. Ik ben bij Essence altijd de brede kwastjes gewend, van de Gel look collectie. Ik vind dunne kwastjes niet heel vervelend, maar ik vind brede kwasten gewoon wat fijner werken. Maar dat terzijde.

IMG_3491

En dit is de lak in gebruik. Hij was redelijk dik en droogde best langzaam. De dekking was ook niet heel goed, dus ik moest drie lagen op mijn nagels doen. Drie redelijk dikke lagen. De lak zit dus ook heel dik op je nagels, en dat vind ik zelf niet mooi. De kleur daarentegen is echt prachtig. Een hele mooie, frisse lentekleur met een prachtige semi matte finish. De kleur spat van je nagels. Ik word echt vrolijk van zulke kleurtjes!

IMG_3496

02 sun is smiling

Ik heb mixed feelings over deze lak. De kleur is erg mooi en ik word er gewoon blij van, maar het aanbrengen gaat gewoon moeilijk omdat de lak redelijk dik is, langzaam opdroogt en slechte dekking geeft. Toch ga ik deze lak wel vaker dragen, want dit is nu al één van mijn favoriete kleuren voor de zomer, en ik vind het ook zonde om hem door die nadelen gewoon niet te gebruiken. Dan maar een beetje meer geduld hebben.

Volgende week komt deel 2 van deze review online. Hierin vertel ik wat ik van een andere The Pastels lak vind. Dus wil je weten of mij deze beter bevalt? Houd dan vooral Bottle of Happiness in de gaten!

Essence I love TRENDS The Pastels – €1,89

Liefs,

Sanne

follow me on bloglovin

2 thoughts on “Essence The Pastels Reviews – Deel 1

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s