Essence The Pastels Reviews – deel 2

IMG_34732222222

Hoi allemaal!

Vorige week zaterdag  heb ik een artikel online gezet met daarin een review van één van de twee Essence lakjes die ik gekocht had. Vandaag geef ik jullie een review over de andere! Heb je deel 1 gemist en wil je die ook graag lezen? Klik dan hier. Laten we nu snel verder gaan naar de review!

Ik heb dus twee lakjes gekocht uit de I love TRENDS The Pastels collectie van Essence. Deze collectie bestaat uit 8 vrolijke lentekleurtjes, verschillend van metallics tot crème lakjes tot glittercoats, met allemaal een mooie matte finish. Daar kwam ik ook pas later achter… Oeps.

IMG_3478

Dit snoepige kleurtje heet 03 i’m so fluffy. Ik vond dit zo’n mooi kleurtje! Ik ben gek op mooie koraal kleurtjes en deze was eigenlijk perfect! Zoals ik dus al heb gezegd heeft deze een matte finish. Bij de andere was dit meer semi-matte, dus bij deze verwacht ik ook niet zo veel. Het semi-matte geeft trouwens wel een mooi effect!

IMG_3484

Zoals altijd zijn de kwastjes weer perfect! Geen uitstekende haartjes, mooi afgerond, niet te dik en niet te dun. Perfect dus!

image3 (1)

Oh, oh, oh, wat verschrikkelijk! Er was wat mis gegaan met mijn foto’s, dus de enige duidelijke foto die ik heb is deze verschrikkelijke foto gemaakt met mijn mobiel! Maar om jullie toch een klein idee te geven, dacht ik: “laat ik hem er gewoon bij zetten.” Slechte keuze. Man, wat een slechte foto! Maar goed. Daar gaat dit artikel niet om! Sanne, focus. Dus, de nagellak. Het is echt de PERFECTE kleur! Ik ben echt zo gek op deze kleur! Hij maakt mijn huid bruiner en is super vrolijk. De kleur is mooi koraal, maar neigt toch wat meer richting roze. Echt pastel vind ik het niet, de lak is best wel donker van kleur. De matte finish is ook echt prachtig! Ik merkte wel dat hij iets minder is als bij 02 sun is smiling. Ook wordt de lak steeds glanzender, des te langer je hem draagt. Heel apart. Hij droogt niet heel snel, maar wel sneller dan de andere kleur. Ook is deze dekking niet helemaal top. Ik had weer drie lagen nodig voor een volledige dekking.

De lak blijft wel aardig zitten. Na ongeveer één à twee dagen begint hij te chippen en na 3 dagen is hij niet mooi meer. Oké. Hij blijft dus niet zo aardig zitten. Het kan ook gewoon aan mij liggen hoor. Ik heb ook de neiging om aan mijn nagellak te peuteren, dus ik denk dat het deels daar aan ligt, haha.

Conclusie: Qua kwaliteit mist deze lak best wel wat, maar de kleur en de finish zijn gewoon zó mooi, dat je hem wel móet dragen. En voor de prijs die je ervoor betaalt kun je die kleine kwaliteitsfoutjes wel door de vingers zien. Toch?

Sorry nog voor de oh zo foute foto, maar ik hoop dat je er toch wat aan hebt gehad. De I love TRENDS The Pastels collectie is te koop bij winkels als Kruidvat met een tweede Essence schap.

I love TRENDS The Pastels – €1,89


Ik zie jullie snel weer! Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend? Als je trouwens nog leuke ideeën, tags of misschien zelfs tips voor mij hebt, kun je dit altijd achterlaten in de reacties!

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s