Een nieuwe lay-out?

Dit is niet het hoofdartikel. Scroll door voor het artikel van vandaag.

Hoi allemaal!

Zoals je waarschijnlijk ziet, ben ik bezig geweest met mijn lay-out. Het koste me gigantisch lang, want er was gewoon GEEN lay-out die aan al mijn eisen voldeed. De lay-out die ik nu heb gekozen bevalt mij het meest, maar ik ben er nog steeds niet 100% blij mee. Je zult dan waarschijnlijk nog wel vaker zien dat ik wat geknutseld heb aan het uiterlijk van mijn blog. Maar voor nu vind ik het prima.

Wat vind jij van de nieuwe lay-out?

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s