Max & More Mineral Blush

IMG_3511

Langzaam begint mijn make-up stash te groeien. Langzaam. Aangezien ik maar één blush in mijn collectie had en ik toch met mijn moeder naar de Action ging, besloot ik daar eens rond te neuzen. Hun collectie is flink uitgebreid en er hingen een paar mooie dingen tussen. Vooral de Mineral Blushes trokken mijn aandacht. Die in de matte doosjes zagen er zó mooi en professioneel uit! Helaas waren er daar maar vier van over, en dat waren niet de mooiste kleuren. Er waren nog wel veel andere Mineral Blushes, in minder mooie verpakkingen, dus ik besloot er daar één van te kopen. Na lang zoeken en alle doosjes uit het rek te hebben gehaald kwam ik eindelijk deze prachtige kleur tegen. Nu rest nog de vraag of hij zo mooi is als hij eruit ziet. Kijk je mee?

IMG_3498

Zoals ik al zei hingen er dus Mineral Blushes in mooie verpakkingen en in minder mooie verpakkingen. Bij de mooie verpakkingen waren de mooie kleuren op, dus er was geen andere mogelijkheid dan de lelijkere mee te nemen. Ik nam de kleur Peach mee, want deze sprak mij het meest aan. Op de plank eronder lag deze kleur al uit zijn verpakking, dus mijn moeder en ik hebben alle doosjes van het stangetje getrokken om zo achteraan deze kleur te vinden ín de verpakking. Ik was er al bijna met een andere kleur vandoor gegaan, maar deze was toch iets subtieler omdat hij lichter was dan de andere kleuren. Ook hingen er nog ronde doosjes, maar onder dezelfde naam. Tussen die zat ook de kleur Peach, maar die was heel licht oranje en dat sprak mij niet aan. Dus het kostte mij een tijdje, maar ik heb de mooiste kleur eruit geplukt!

IMG_3510

853 – Peach

IMG_3515

Het poeder zag er mooi glad uit en zat netjes in het doosje. De verpakking beloofde dat de blush talk vrij is en geurloos. Ook staat er dat er een spiegeltje en een kwast bij zit, maar in de winkel kon ik dit nog niet ontdekken.

IMG_3519

Toen ik thuis kwam heb ik hem toch gevonden. Je kunt het vakje waar de blush in zit omhoog doen en daar vind je een spiegel en een kwastje. Het spiegeltje zit er eigenlijk gigantisch onhandig. Stel dat je onderweg bent en deze blush op wil doen. Je doet het doosje open, pakt het kwastje erbij en dipt hem in de blush. Dan moet je de blush telkens weer omhoog doen om jezelf te kunnen zien, en omlaag om de blush te kunnen gebruiken. Wel een leuk idee, maar praktisch is het niet.

IMG_3521

Het kwastje is een klein, plat kwastje met synthetische haren. Ik ben daar zelf niet echt fan van, maar voor dit geld mag ik er niet over klagen. Er zitten wel aardig wat uitstekende haren aan de boven kant, en toen ik hem net open maakte kon ik er zo een stuk of wat haren uittrekken. Het idee dat je altijd een kwastje bij je hebt om je blush te gebruiken is daarentegen wel handig.

IMG_3545

Nu de blush zelf. Het is een hele mooie donker roze kleur. Perzik kan ik het niet noemen. De blush is redelijk mat, met een lichte shimmer. Ik vind dit wel fijn, want de kleur is van zichzelf al heel donker en als je wangen dan ook nog glitteren als een gek, geeft dat ook niet echt een mooi effect.

IMG_3551

Het eerste wat mij opviel bij het swatchen van de blush, was dat hij ongelooflijk romig aanvoelt. Het voelt als een poeder, dat zeker, maar niet zo droog en korrelig als een normaal poeder, maar meer alsof ze het gemixt hebben met een druppeltje bodybutter. Zoals je merkt ben ik heel goed in omschrijven van producten, kuch kuch. Maar wat een pigment kwam hiervan af! Ik schrok bijna, dit had ik echt niet verwacht! Op de foto lijkt het mee te vallen, maar in het echt sprong het van mijn arm. Het heeft al bijna het effect van een oogschaduw. De rechter swatch is gemaakt met de bijbehorende kwast. De kwast neemt, zoals je ziet, het poeder niet zo mooi op en laat het heel korrelig achter.

IMG_3623

Full face met de blush

Het was eigenlijk heel moeilijk om deze blush subtiel aan te brengen. Omdat hij zo’n geweldig pigment heeft doe je als snel te veel op. Wel is hij mooi matte en wanneer je hem goed weet uit te blenden is hij heel mooi. Je merkt echt heel erg hoe romig en zacht dit poeder aanvoelt. Mijn wangen waren heel zacht en het voelde niet alsof ik een blush op had. Ik denk dat dit effect komt omdat het een talk-vrij poeder is. Ook is hij geurloos, dus hij voldoet aan de stellingen op de verpakking. Ik ben echt meer dan tevreden met deze blush! Hij blijft lekker lang zitten en ik heb de hele dag een gezonde blos op mijn wangen. Het pigment is meer dan goed en het romige poeder is echt een pluspunt. Ik ben echt gek op deze blush!

Als je nu al denkt dat deze blush geweldig is, dan moet je horen voor welke prijs hij verkocht wordt. Hij kost namelijk maar €0,99! Voor een blush met zo veel voordelen vind ik dit echt meer dan geweldig. Dus als je op zoek bent naar een mooie, simpele blush, met ook nog eens veel keuze in kleur en een lage prijs, dan is dit zeker een aanrader!

Max & More Mineral Blush – €0,99 bij de Action 

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s