Max & More Floral Palette – Review

IMG_3502

Ik sta voor het make-up schap in de action. Ik neus wat tussen de blushes en nagellakjes, en dan valt mijn oog ergens op. Helemaal onderaan, in het hoekje, daar liggen ze. De meest goedkope oogschaduw palettes ooit. Een tijdje terug hoorde je er gigantisch veel over. Toen heb ik er ook een aangeschaft, het Forrest palette. Nu lagen eindelijk ook de andere kleuren in het schap. Ik koos er eentje met de prachtigste tinten paars en roze, want dit vind je nog niet echt in mijn stash. Kijk je mee of dit über-budget palette die paar cent waard is?

Je zult nu wel denken: “Sanne, deze palettes zijn zó 4 maanden geleden.” Oké, misschien wel. Maar dat deze hype een beetje is afgezakt, heeft ook zo zijn voordelen. Eerst waren er maar twee van de vier palettes verkrijgbaar bij onze Action, omdat de rest was uitverkocht. Nu zijn ze er gewoon allemaal!

IMG_3504 IMG_3530

De vormgeving van het palette is redelijk simpel. Een ietwat bollende, doorzichtige klep erop met letters. Het ziet er niet zeer professioneel uit, maar ook niet zo goedkoop als de oudere producten van de Action. Eigenlijk precies goed genoeg voor wat je ervoor betaald.

IMG_3563

Het palette bestaat uit 28 kleuren. Er zijn een aantal paars tinten, roze tinten, blauw tinten en grijs tinten. Ook zitten er twee highlighters tussen. Er zijn een paar matte kleuren, maar het grootste deel heeft een shimmer.

IMG_3542

Dit zijn de eerste 14 kleuren. Er zitten wat echt matte tussen en wat met shimmer. Dit zijn alle roze en paars tinten in het palette. Ik zal deze per 7 kleuren swatchen op mijn arm, telkens één horizontale rij.

IMG_3558

Wat mij het meest op valt aan de eerste zeven kleuren, is dat de matte kleur een heel goed pigment heeft. Bij het Forrest palette vallen alle matte kleuren weg op mijn huid. Dit is dus een leuke verassing! Helaas vallen de lichtere kleuren wel weg.

IMG_3565

Deze zijn al iets mooier. Vooral de middelste tint heeft een mooi pigment. Helaas valt deze highlighter ook weg. Voorderest vind ik het pigment van al deze kleuren niet tegen vallen!

IMG_3537

Dan de volgende veertien kleuren. Dit zijn alle blauwe en grijze tinten. Ik kan hiertussen niet echt een volledig matte ontdekken. De laatste vier kleuren vind ik ook best apart. Je hebt een zwarte, een zwarte met rode ondertoon en een zwarte met multicolor shimmer. Best leuk, maar of je dat verschil ook terug ziet op je huid?

IMG_3574

Wauw! Dit pigment is echt verrassend goed, vergeleken met de roze en paars tinten. De kleuren zijn duidelijk en hebben een hele mooie shimmer. Ik zie nog niet echt het verschil tussen de laatste twee kleuren. De zilveren kleur in het midden is echt prachtig!

IMG_3582

Deze zijn ook al zo mooi! Vooral het pigment van de eerste kleur springt eruit. Weer kan ik niet echt een verschil ontdekken tussen de laatste twee kleuren. Beetje jammer.
Ik heb het flink uitgetest, maar de kleuren blenden wel redelijk goed. Je haalt helaas wel wat van de kleur weg als je blendt, maar dit zal te verbeteren moeten kunnen zijn met een tweede laagje. Ik heb daar zelf geen problemen mee.

Ik vind dat dit palette zeker zijn geld waard is. Hij heeft een prachtig pigment, sowieso voor deze prijs. Als je op zoek bent naar een beetje goedkope oogschaduw met veel keuze, dan is dit zeker één van de beste opties!
De Max & More eyeshadow palettes zijn verkrijgbaar bij de Action voor €2,50


Wil je ook weten wat ik vind van het Forrest palette uit deze collectie? Klik dan hier om naar de review te gaan. 
Liefs,

Sanne

4 thoughts on “Max & More Floral Palette – Review

  1. Leuke review! Het is inderdaad heel goedkoop, maar ik zou toch liever een iets duurdere met betere pigmentatie kopen.

    Like

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s