New in: Sieraden van miniinthebox.com

IMG_3793

Al tijden heb ik een bepaald sieraad op het oog. Ik zoek overal, in winkels, op markten, op het internet, maar overal is het zo duur! Als dat gebeurt, kom ik uiteindelijk altijd terecht op miniinthebox.com. Sieraden voor een euro? Wie vindt dat nou niet geweldig?!

Ik heb dus laatst weer eens een bestelling geplaatst op Miniinthebox.com. Ik kon echt niet wachten tot het er was, want er zaten wat dingen tussen die ik zó graag wilde hebben! Een paar dagen later heb ik opnieuw een bestelling geplaatst, omdat ik niet wist dat ze die spulletjes ook verkochten. Ik wilde wachten tot die bestelling ook was gearriveerd, zodat ik het in één artikel kon behandelen, maar Miniinthebox besloot eens flauw te doen en twee weken te wachten met het überhaupt opsturen van mijn pakketje. Maar goed. Dan laat ik het jullie wel een andere keer zien. Voor nu, het eerste pakketje.

De pakketjes van Miniinthebox komen altijd netjes geleverd. Het komt goed verpakt, alle bestellingen in één verpakking. Ik heb al een paar keer gehad dat het pakketje eerder arriveert dan tegen je gezegd wordt, dus dat is alleen maar gunstig!

Midi ringen

(miss rose®hollywood hield stapel vlakte boven knuckle ring set 6pcs / set 14mm / 15mm / 16mm)

Zoals bij alle artikel moet je niet op de namen letten. De meest vage, 15-woorden lange artikel namen komen voorbij, en dat maakt het vooral niet makkelijker om het gewenste artikel te vinden. Maar goed. Dit is dus een setje midi ringen. Er zijn er 2 14 mm, 2 15 mm en 2 16 mm. Alleen die van 16 mm is mij iets te groot, dus die past als gewone ring. Dit maakt het eigenlijk nog leuker om te combineren!

IMG_3767

Het is een heel simpel setje zilveren ringetjes. Ze zijn dun en licht. Het is niet echt zilver, maar verzilverd. Dus na een tijd beginnen ze wel iets hun kleur te verliezen.

IMG_3769

Ik vind de ringetjes heel leuk! Ze zijn makkelijk te combineren met alle outfits en ze vallen niet heel erg op, maar zijn wel een leuk detail.

€0,89 – ook in goud verkrijgbaar

Ear cuff

(wijnbladeren clip oorbellen)

IMG_3774

Dit is een zeer subtiele ear cuff voor langs de rand van je oor. Soms lijkt het een beetje alsof je een piercing draagt. Hij is erg mooi afgewerkt en oogt stevig. Hij is zeker niet zwaar en je voelt hem bijna niet als je hem draagt. Ook zit hij goed, hij kan niet zomaar losschieten. Je kan hem dus bijna onmogelijk kwijt raken. (Goed voor mij, want ik raak alles kwijt.)

IMG_3786

Ik vind deze ear cuff echt zo mooi! Hij is heel erg subtiel, maar het is wel een mooi detail. Ik heb er veel complimenten over gekregen en ik draag hem al een aantal dagen achter elkaar.

€1,49 – ook in goud verkrijgbaar

Tattoo choker

(Europe straat sloeg vislijn tattoo set)

IMG_3795

Oké, bij deze ketting moet je even niet op de sluiting letten. Dit is NIET de sluiting die je bij de ketting krijgt. Op de originele ketting zit alleen een bolletje om het aan elkaar te houden, er zit geen sluiting op. Dit vond ik heel apart, want daardoor moest je hem over je hoofd trekken. Ook was hij mij te groot. Dus ik besloot even een half uurtje ervoor te gaan zitten en heb toen zelf een nieuwe sluiting eraan gemaakt en hem meteen een stukje korter gemaakt.

IMG_3789

Ik wilde al heel lang zo’n choker, dus ik ben heel blij dat ik er nu één heb! Ik vind dat hij erg mooi is, vooral met de dubbele draadjes. Hij zit comfortabel en ik heb er geen last van. Ik ben hier heel erg blij mee!

€1,99 – ook als armband, ring, enkelband en beenband

Dit was dus mijn bestelling bij miniinthebox.com. Het is geen hele grote bestelling, maar ik krijg binnenkort nog wat binnen. Iets waar ik al super lang naar uit kijk om te hebben. Als het goed is wordt die bestelling vandaag eindelijk verzonden, terwijl hij vorige week al had moeten worden verzonden. Maar goed. Je leest het vanzelf als ik het binnen heb!

Heb jij al eens wat besteld op miniinthebox.com?

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s