Minishoplog H&M + CoolCat

IMG_5290

Om te vieren dat de laatste toetsweek eindelijk achter de rug was, gingen Marije en ik afgelopen woensdag gezellig de stad in na schooltijd. We hebben geluncht bij de Subway en daarna zijn we nog even wezen shoppen. Bij een paar winkels zijn we even snel naar binnen gewipt, waaronder de CoolCat en de H&M. Hier heb ik een paar leuke items gescoord. Kijk je mee?

Normaal gesproken loop ik niet zo snel de CoolCat binnen. Ik weet niet waarom, maar de kleding ziet er altijd zo goedkoop en ordinair uit. Toch zag ik een paar leuke croptops toen we langs de etalage liepen, en bij het zien van de ‘Sale’ borden besloten we toch even naar binnen te gaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik scoorde er dit super leuke topje. Ik zag de kleur en ik was meteen verliefd! Niet doorvertellen hoor, maar mint is mijn favoriete kleur, weet je wel. De cut-outs onderaan vind ik zo leuk! Het maakt het topje echt anders dan anderen. Voor de rest is het een redelijke basic crop top. Je kunt hem zo dragen, maar ook in combinatie met een lang vest of een mooi jasje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topje CoolCat – €10,- in de Sale

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij de H&M kon ik daarentegen niet zo veel leuks vinden. Ik vond wel deze mooie kimono. Hij is volledig see-through, maar dat maakt hem juist leuk, vind ik. Hij heeft de perfecte lengte en is mooi te combineren met bijna alles.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kimono H&M – €15,-

Dit waren dus mijn koopjes. Ja, met mini shoplog bedoelde ik ook echt ‘mini’, haha. Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden om te lezen. Volgende week zaterdag is een hele speciale dag en dan heb ik een leuke verassing voor jullie. Ik zal deze week heel misschien al wat verklappen, dus vergeet zeker niet mijn blog in de gaten te houden! Je kunt mij ook volgen op Twitter en Instagram, als je helemaal op de hoogte wilt blijven.

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s