H&M Matte Lip Pen review

IMG_4120 Afgelopen woensdag ben ik met een groep meiden gaan wadlopen als schoolexcursie. Al heel vroeg waren we weer uit de zee, dus besloten we nog te gaan shoppen in Groningen. Ik kwam bij de H&M en tot mijn verbazing was er een grote sale. Allerlei shirtjes voor 1, 2 of 3 euro en bijna alle make-up en verzorgingsproducten voor 1 euro. Tijdens het neuzen tussen de hebbedingetjes kwam ik deze mooie lip pen tegen. Voor maar 1 euro kon ik hem natuurlijk niet laten liggen. Kijk je mee wat ik ervan vind? IMG_4056 Uit de Matte lip pen collectie koos ik de kleur Hippie Chic. Ik neem aan dat hij zo heet, aangezien die naam ergens op een sticker staat. Ik twijfelde nog een beetje of ik deze wel mee zou nemen, want hij leek best wel oranje. Er waren alleen geen andere kleuren van deze Matte lip pennen en door die sale voelde ik me bijna verplicht om wat te kopen, dus ik nam  hem toch mee. IMG_4077 Ik vind de vormgeving van deze lip pennen heel mooi. Het oogt strak en modieus. Je zou niet denken dat ik hier maar een euro voor heb betaald. IMG_4080 Zo lijkt de kleur toch meer koraal dan oranje, gelukkig. Ik was heel erg bang dat hij in natuurlijk licht nóg feller oranje was. IMG_4086 Wauw! Wat een mooie kleur! Het is een prachtige koraal kleur, en hij is zo mat als het maar kan. Het pigment had beter gekund, het trekt een beetje in de lijntjes. Ik ben bang dat dat op je lippen heel goed zichtbaar is. IMG_4101 Ja. Je ziet de velletjes. De kleur dekt best wel goed, maar het trekt gewoon zo erg in de lijntjes dat het er minder mooi uit ziet. De lipstick is wel prachtig mat. Hij blijft zo’n 3 uur goed zitten en je voelt bijna niet dat je hem op hebt. Helaas, zoals bij bijna elke matte lipstick, raken je lippen wel snel uitgedroogd. IMG_4112

Ik vind het een hele mooie draagbare kleur. Voor €1,- is dit een hele goede lipstick. Het heeft zo zijn voor en nadelen. Daarom denk ik dat de originele prijs wat te hoog gegrepen is. Voor €1,- kun je de nadelen makkelijk door de vingers zien, maar normaal kost hij €4,95. Dit vind ik dan iets te veel, want zo mooi is hij nou ook weer niet.

IMG_4119

Ik ben wel blij met deze nieuwe aanvulling van mijn lipstash. De kleur is een beetje apart, maar zeker draagbaar. Het heeft voor en nadelen, maar uiteindelijk vind ik dit toch een mooie lipstick. De kleur is mooi en hij is mooi mat, precies wat de bedoeling is dus. Als je deze matte versie van de Lip Pen tegenkomt, zou ik zeker overwegen er één mee te nemen!

Matte Lip Pen by H&M – €1,- in de sale (normaal €4,95)

2 thoughts on “H&M Matte Lip Pen review

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s