Blog 2 jaar + grote verrassing!

Ik weet het nog zo goed. Ik zat ‘s avonds laat in de woonkamer op de grond op de laptop. De vakantie was net begonnen en ik verveelde me dood, want er was niks op tv. Ik ging wat op het internet rondsnuffelen en ineens kwam ik op het idee om een blog te beginnen. Gewoon, leuk. Een beetje typen over van alles en nog wat, serieus wordt het toch nooit. Toch?


Het was dus nooit de bedoeling om deze blog serieus te nemen. De eerste paar artikeltjes waren zeer onschuldig. “Ik kijk nu tv, de film die erop is is wel aardig.” Ik had beter een Twitter account aan kunnen maken. Maar goed. Op dat moment was het belangrijker dat ik me niet verveelde, en dat deed ik zeker niet. Ik vond het heerlijk om wat te prutsen met lay-outs en headers en foto’s. Ik vermaakte me wel. Na een tijdje begonnen de posts al wat meer serieus te worden. Ik begon reviews en shoplogs te schrijven. Nog steeds niet veel bijzonders, maar het was een begin! Het echt serieuze begon pas toen Marije mij ging helpen. Samen hebben we ons blog opgebouwd en ik vond het serieuze eraan zo leuk! Toen Marije weg ging ben ik zelf verder gegaan. Ik nam het heel serieus en ik was trots op hoe mijn blog er uit zag. Al snel was het 4 juli. Nu al? Het eerste jaar is echt heel belangrijk geweest voor mijn blog en in ben heel blij dat ik er echt voor ben gegaan. Het jaar daarop ging vliegensvlug voorbij. Ik had wat ups en downs qua bloggen, tijden met en zonder inspiratie en tijd. Maar ik kwam er doorheen, en dan zijn we hier. Precies twee jaar nadat ik die warme zomer avond op de grond in de woonkamer zat.

Ik lig in bed nog snel even deze blogpost te schrijven. Als ik terug denk aan wat er allemaal is gebeurt met mijn blog, ben ik trots op mijzelf. Maar op sommige punten ook teleurgesteld. Ik heb zo mijn goede en minder goede punten qua bloggen, maar ik wil er echt voor gaan. Ik ga er alles aan doen om mijn minder goede punten te verbeteren. Ik wil dat Bottle of Happiness een succes wordt, dat ik met trots kan zeggen: “Dat is míjn blog!” Don’t get me wrong, ik ben al heel trots op wat ik heb bereikt, maar ik weet zeker dat ik met dat beetje doorzettingsvermogen dat ik miste, ik nog verder kan komen.
Ik ben heel erg dankbaar voor de dingen die ik heb weten te bereiken met mijn blog en de mensen die ik heb leren kennen. Ik kan niet wachten om weer een jaar bezig te gaan!
Nu leek het mij dus leuk om een soort verrassing te doen bij dit twee-jarig bestaan. Ik heb er lang over getwijfeld of ik het wel zou moeten doen, maar ik heb het toch gedaan! Nou hoop ik dat jullie allemaal in spanning zitten te wachten, dus als jullie nieuwsgierig zijn, zal ik jullie niet langer in spanning houden!

Drumrolls, please…

Ik ben een YouTube kanaal begonnen!

Al een tijdje had ik hier mijn twijfels over. Ik vind het super leuk om YouTube filmpjes te kijken en het leek mij gewoon zó leuk om ze ook zelf te maken. Ik vind het bewerken van foto’s en video’s alleen al leuk. Ook geeft dit mij wat meer mogelijkheden qua bloggen. Ik kan nu veel makkelijker shoplogs en Q&A’s opnemen en natuurlijk ook allerlei andere dingen. Dus als je benieuwd bent naar mijn allereerste video, blijf dan vooral niet wachten en kijk hieronder naar het resultaat:

Het leek mij het leukst om een soort kennismakings video te posten. Ik heb toch het gevoel dat velen van jullie mij niet zo goed kennen, en zo kunnen de mensen die mij vinden via YouTube een beetje over mij te weten komen. Ik zou het heel leuk vinden als je de video zou willen bekijken en misschien een like of een reactie achter wilt laten als je de video leuk vond. Ook zou ik het leuk vinden als je wat ideeën of verzoekjes voor videos achter zou willen laten.
Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle lieve reacties en alle support gedurende de afgelopen twee jaar. Ik ben ongelofelijk blij dat ik dit mag doen, en stoppen doe ik zeker niet!

I love you all so, so much!

Liefs,

Sanne

One thought on “Blog 2 jaar + grote verrassing!

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s