Ik ga op vakantie en ik neem mee: mijn make-up

IMG_4374

Eén van de grootste struggles bij het inpakken van je koffer voor vakantie is toch wel welke make-up je mee wilt nemen. Je wilt zo weinig mogelijk mee, maar toch ook zo veel mogelijk. Vandaag laat ik zien wat ik dit jaar mee neem op vakantie. Kijk je mee?

In de zomer draag ik niet al te veel make-up. Het wordt al snel te warm om veel gezichtsproducten te dragen, want als je gaat zweten komen, door al die make-up producten, je poriën verstopt te zitten en krijg je puistjes. Dat gebeurt in ieder geval bij mij. Daarom draag ik in de zomer geen foundation of concealer, dus dan hoef ik daar niet over te twijfelen. Verder neem ik ook geen oogschaduw mee. Dit neemt veel ruimte in beslag en ik weet nu al dat ik het niet ga dragen als het warm is. Dus we nemen alleen de basics mee.

IMG_4381

Als eerste neem ik deze crème mee. Ik gebruik deze vaker voor droge en rode plekjes en hij werkt fijn. Ook is dit een tester, dus het is een mooie, kleine reis-tube. Het perfecte formaat. Dit is de enige crème die ik mee neem, omdat ik een best wel vette huid heb. Hierdoor werken niet veel crèmes goed voor mij. Deze gebruik ik ook alleen op droge plekjes. Dit is de Palmer’s cocao butter formula daily calming facial lotion.

IMG_4379

Dan gaan we verder met de kwasten. Ik neem alleen het broodnodige mee: een poederkwast en een blushkwast. Aangezien ik geen oogschaduw of foundation gebruik, hoef ik daar ook geen kwasten voor mee te nemen.

IMG_4386

Dan de enige gezichtsproducten die ik meeneem: een matterend poeder en mijn favoriete blush. Dit zijn de Essence all about matt fixing compact powder en de Essence silky touch blush in de kleur 10 adorable.

IMG_4389

De lip producten waren voor mij de moeilijkste keuze. Ik ben gek op mooie lipsticks. Ik koos voor de twee die het meest zomers waren en ik het vaakst draag, en daarbij nog een lipbalm, want daar kan ik al helemaal niet zonder. Ik heb een mooie roze tint en een koraal/oranje tint. Ik koos voor de HEMA moisturising lipstick kleur 10, de Matte lip pen by H&M in de kleur Hippie Chic en mijn Purol lipbalm.

IMG_4390

En als laatste: oogproducten. Ik had al besloten geen oogschaduw mee te nemen. In de zomer draag ik dit niet omdat het te warm is, dus waarom ruimte verspillen in mijn make-up tasje? Ik koos voor deze vier items omdat ik hiermee een aantal verschillende, zeer simpele looks kan maken, waaronder de twee looks die ik het liefst draag. Ik koos voor het Essence longlasting eye pencil 01 black fever, Essence kajal pencil 04 white, HEMA eyeliner en Essence Lashmania reloaded false lash mascara. Ik zat er nog over te twijfelen om een waterproof mascara mee te nemen, maar ik heb niet echt een goede waterproof versie. Misschien dat ik op het laatste moment er toch nog één bij in prop.

Zoals je ziet pak ik niet heel veel make-up in. Dit is omdat ik een aantal basic dingen heb uitgezocht waarmee ik een aantal verschillende looks kan maken en waar ik het liefst mee werk. En zoals ik al eerder zei: ik draag bijna geen make-up in de zomer, omdat het daar te warm voor is. Dit scheelt weer. Ik hoef bijna geen make-up mee te nemen, dus alles past in mijn mini make-uptasje. Mijn tasje is trouwens een oude van de HEMA. Bij de HEMA hebben ze altijd wel van zulke handige tasjes.

Ik hoop dat jullie het een beetje interessant vonden om te zien hoe ik mijn make-up uitzoek, en ik hoop dat jullie hierdoor ook wat beter weten welke make-up je mee wilt nemen.

Liefs,

Sanne

Producten in dit artikel:

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s