Outfit of the day #2

IMG_4229header

Vandaag heb ik weer eens een outfit of the day voor jullie. Dit keer eentje voor als het prachtig, zomers weer is. Kijk je mee?

IMG_4224

Ik had wat nieuwe zomer kleding gekocht, waaronder dit super schattige shirtje. Ik wilde hem heel graag dragen, want hij is perfect voor de zomer: lekker luchtig, dun, maar ook heel vrolijk. Ik wist meteen dat ik hem wilde combineren met mijn hoed.

IMG_4207 IMG_4216

 Schoenen:  Emilio Luca X (Scapino)

IMG_4225

Hempje: H&M

Short: H&M

IMG_4227

Horloge: http://www.allthemusthaves.com

IMG_4229

Hoed: C&A

Deze outfit is perfect voor hete dagen. Het is lekker luchtig, vrolijk en licht en de hoed maakt het iets draaglijker om in de zon te zitten. Mijn make-up is zeer neutraal. Simpel wat mascara en oogpotlood voor een frisse oogopslag, maar niet te veel make-up om het luchtige effect van de outfit niet te verpesten.

Zou jij deze outfit dragen?

One thought on “Outfit of the day #2

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s