Mijn zomer essentials

IMG_4413

In de zomervakantie heb ik bepaalde dingen die ik elk moment bij me móet hebben, omdat ik anders niet overleef. Deze dingen helpen mij gezond en wel door de zomertijd. Vandaag ga ik laten zien welke dingen dit zijn!

IMG_4416

Mijn hoed

Ik zal maar meteen in het artikel duiken en beginnen met één van mijn favoriete items. Mijn hoed van de C&A. In de zomer draag ik veel liever een hoed dan een zonnebril, omdat ik door die zonnebril een hele vette neus krijg en veel puistjes op mijn neus en onder mijn ogen. Dit vind ik nogal vervelend. Een hoed heeft dan vele voordelen: hij houdt de zon tegen, hij houdt mijn haar op de juiste plek en hoeden zien er gewoon super modieus uit!

IMG_4411

Mijn notitieboekje

Het hele jaar door gebruik ik notitieboekjes, maar in de zomer zit dit boekje bijna aan mijn arm geplakt. In dit boekje schrijf ik mijn vakantie dagboek, dus als ik op vakantie ben, wat ik dan elke dag gedaan heb enz. en ik maak planningen en lijstjes in dit boekje. Aan het begin van de zomervakantie heb ik een lijstje gemaakt met alle dingen die ik deze vakantie wil doen. Ook maak ik hierin ‘s avonds voor de volgende dag een lijstje met dingen die ik wil doen of afronden en wat ik deze dag heb gedaan. Dit doe ik zodat ik aan het eind van de vakantie mijn lijstje deels heb afgerond en het gevoel heb dat ik wat bereikt heb.

IMG_4408

Boeken, boeken en nog eens boeken

In de zomervakantie neem ik alle tijd om boeken te lezen, en het liefst zo veel mogelijk. Op dit moment ben ik bezig in The Hobbit van J.R.R. Tolkien en Het Bourne Bedrog van Robert Ludlum (The Bourne Identity). Dit zijn beide echt geweldige boeken! Verder heb ik nog een lang lijstje van boeken die ik deze vakantie gelezen wil hebben, dus ik heb nog wel wat te doen!

IMG_4403

Muziek

Bijna elk moment van de dag luister ik muziek. ‘s Ochtends, als ik net uit bed kom, zet ik mijn muziek op om wakker te worden. Deze gaat niet uit totdat ik kant en klaar beneden zit. Als ik na een tijdje begin aan mijn opdrachten voor die dag gaat mijn muziek meestal weer aan. Ik luister tegenwoordig bijna alleen maar World on Fire van Slash en Myles Kennedy. Dit is letterlijk één van de beste albums ooit! Ik ben verslaafd aan de combinate van Slash en Myles.

IMG_4397

Lipbalm

Oké. Dit is eigenlijk iets waar ik het hele jaar niet zonder kan. Vooral in de winter en zomer. Mijn lippen zijn dan gigantisch droog, dus ik smeer veel lipbalm om mijn lippen gehydrateerd te houden. Vooral als ik ook nog eens veel lipstick draag, raken mijn lippen snel uitgedroogd. Dit is echt mijn favoriete lipbalm ooit! Als ik hem ‘s avonds op doe zijn mijn lippen de volgende ochtend nog net zo zacht en gehydrateerd als wanneer ik het op deed.

IMG_4395

Grote drinkfles

En als laatste: mijn 700 ml drinkfles van de Aldi. In de zomer wijkt dit ding niet van mijn zijde. Ik drink meestal niet zo veel, vooral omdat ik er gewoon niet aan denk, dus vul ik deze grote fles met ranja en zorg dat ik er minstens twee van deze hoeveelheden op heb op een dag. Dit is ook een goede tip, want een fles drink je net zo makkelijk leeg als een glas, maar 3 glazen ranja lijken toch meer dan één zo’n fles. Zo drink je dus sneller een grotere hoeveelheid.

Dit waren dus mijn zomer essentials. Als ik deze dingen niet bij me heb in de zomer overleef ik het waarschijnlijk niet. Ik hoop dat je hier misschien wat ideeën of tips uit hebt kunnen halen. Misschien weet je nu zelf beter wat je mee wilt nemen op vakantie of heb je een idee dat je nog iets moet halen. Laat het me vooral weten als je dit artikel leuk vond en als je misschien een idee hebt gekregen!

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s