Outfit of the day #3

IMG_4294header

Pfoe, wat een tropisch weer was het laatst! Juist omdat het zo warm was besloot ik een outfit of the day te schieten met een leuke, zomerse outfit. Marije heeft me geholpen deze outfit samen te stellen en de foto’s te maken en het is goed gelukt. Kijk je mee naar het resultaat?

IMG_4285

Dit is een hele simpele outfit. Het is erg comfortabel en perfect voor warme dagen. Ook ziet het er erg vrolijk uit. Het leuke aan deze outfit vind ik dat het lijkt alsof ik een jurkje draag, maar het eigenlijk een playsuit is. Dus het zit veel comfortabeler en je kunt veel meer doen, zonder dat je telkens op moet letten of je rokje niet omhoog waait.

IMG_4242

Enkelbandje: Kruidvat

IMG_4318

Sandalen: Emilio Luca X (Scapino)

IMG_4282

Playsuit: C&A

IMG_4273

Ringen: miniinthebox.com

IMG_4255

Oorbellen: miniinthebox.com

IMG_4281

Zonnebril: Scapino

Deze outfit is erg comfortabel, maar ziet er ook leuk uit. Het is erg simpel en je kunt makkelijk verschillende accessoires toevoegen. Ik vind deze outfit erg fijn om te dragen en de vrolijke print maakt het extra zomers.

Zou jij deze outfit dragen?

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s