VIDEO: Vakantie vlog week 1

Precies een week geleden kwam ik terug van mijn vakantie in Duitsland. Het was een geweldige vakantie! Dit keer heb ik iets gedaan waardoor jullie ook kunnen beleven wat ik heb gedaan: namelijk gevlogd! Deze vlog is redelijk lang, omdat ik er een volledige week in heb zitten. Daarom duurde het ook langer om dit artikel online te hebben. Het bewerken duurde gigantisch lang en het renderen duurde bijna 12 uur! Maar ik heb hem afgekregen. Dus, kijk je mee?

Als je de video niet kunt kijken, klik dan hier.

Liefs,

Sanne

One thought on “VIDEO: Vakantie vlog week 1

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s