Cien foundation review

IMG_4551

Ik ben nooit echt heel erg druk bezig geweest met make-up. Ik gebruikte nooit veel en ik heb ook nooit veel make-up gehad. De laatste tijd merk ik dat ik het steeds leuker ga vinden. Ik probeer vaker nieuwe dingen uit en mijn stash is heel wat gegroeid het afgelopen jaar. Ik had dan ook nog nooit foundation gebruikt en ik besloot dat het tijd was om dat eens uit te proberen. Voor probleem dagen en feestjes, bijvoorbeeld. In Duitsland vond ik bij de Lidl een zeer goedkope foundation. Het is dan waarschijnlijk ook geen goede foundation, maar om het een keer uit te proberen vond ik het prima. Vooral voor die prijs. Kijk je mee of deze foundation mij bevalt?

IMG_4553

Ik heb de lichtste kleur uitgekozen, omdat ik nogal bleek ben. In de winkel kwam het wel aardig overeen, maar in dat kunstmatige licht weet je het nooit zeker. Dit is kleur 010 shell. Er zijn nog drie donkerdere tinten.

IMG_4556

In daglicht valt het wel wat donkerder uit. Maar goed, je weet het pas zeker als je het op doet. Wel is het een mooie, vloeibare foundation. Hij ruikt ook erg lekker. Ik weet alleen niet zeker of dit wel zo fijn is. Ik had liever gewild dat hij geurloos was, maar het is zeker geen vervelende geur.

IMG_4579

Dit is mijn gezicht voordat ik make-up op heb gedaan. Zoals je ziet ben ik aardig rood, vooral op mijn neus, en is mijn huid redelijk onzuiver.

IMG_4583

Dit is mijn gezicht met foundation. Wauw! Ik ben meteen al een stuk minder rood. Ook zijn een groot deel van de onzuiverheden en mijn wallen weggewerkt. Je ziet nog aardig wat erdoorheen, maar dit vind ik niet storend. Ik vind het wel wat hebben, dat het zo subtiel dekt. Dan heb je tenminste niet een pancake effect. De kleur past ook goed bij mijn huid. Ik heb de foundation aangebracht met een sponsje, en dit werkt prima.

IMG_4586

Dit ben ik met mijn volledige make-up look. Ik heb verder alleen een coverstick, matterend poeder, oogpotlood en mascara aangebracht. Je merkt niet dat ik foundation op heb, maar ik ben wel een stuk minder rood en je ziet de onzuiverheden minder. Ik ben erg tevreden over deze foundation. Vooral voor de prijs die je betaalt, is dit resultaat meer dan goed. Maar nu ben je natuurlijk benieuwd naar de prijs. Deze tube met 30 ml kostte maar €1,50! Ik ben er heel erg tevreden mee!

One thought on “Cien foundation review

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s