Back to school: desk make-over

IMG_4603header Al een hele tijd staat mijn bureau volgepakt met allemaal spullen die ik nooit gebruik. Pakjes kaarten, lege flesjes, oplaadkabels en ik weet niet hoe veel oude stencils van school. Ik heb een hele regenboog aan kleuren op mijn bureau, en mooi is het zeker niet. Daarom besloot ik eens alles op mijn bureau op te ruimen en opnieuw ‘in te richten’. Kijk je mee hoe ik dat heb gedaan?

Zoals ik dus al zei, staat mijn bureau dus helemaal vol. Ik vind vooral de bakken rechts heel vervelend, omdat dit een beetje afsluitend werkt, vind ik. Dus ik begon maar meteen met het leeghalen en uitzoeken van deze bakken. Wat een troep kwam ik tegen zeg! Het grootste deel heb ik maar meteen weggegooid. Maar oké. De bakken heb ik aan mijn broertje gegeven. Daarna heb ik alle onnodige flesjes, deo bussen en potjes weggedaan. Nu staan ze op een plek waar ze horen te staan.

IMG_4603

 Mijn bureau voor de make over. 

Nu alle troep van mijn bureau af is, is het tijd voor het herinrichten. Ik vind mijn pennenbakje (a.k.a: een foute waxine licht houder) echt voor geen meter passen bij mijn kamer, dus ik besloot zelf een paar potjes te maken. Ik nam gewoon een paar lege, glazen potjes en versierde deze met een krijt label en washi tape van de Action. Hier kun je praktisch alles mee versieren! Het voordeel van krijt labels is dat, als je het potje ergens anders voor gaat gebruiken, je kunt uitvegen wat erop staat en er wat nieuws op kunt zetten. Ook staat het gewoon heel leuk.

IMG_4677

Nu ik een paar pennen potjes had, moest ik natuurlijk ook inhoud ervoor hebben. Ik heb een potje gemaakt met allemaal dezelfde pennen, een potje met dezelfde, kleurrijke potloden en een potje met fineliners. Door telkens bij elkaar passende pennen en potloden te kiezen krijg je niet het idee dat het heel druk is, maar je hebt wel een groot genoeg aantal van alles.

IMG_4693

Ik heb dus een beetje gekozen voor het thema ‘kleurrijk’. Mijn pennen en potloden zijn allemaal van de Action, behalve de fine liners. Deze komen van de Bruna. Ook heb ik een pasta pot van de Ikea waarin ik al mijn mooie, gekleurde plakband en washi tape heb gedaan. Dit past perfect bij het kleurrijke thema! Ik heb mijn markeerstiften (ook in vrolijke kleurtjes) erbij gelegd, omdat deze niet echt in een potje pasten en als laatste heb ik mijn sticker doosje en mijn snoep doosje erbij gezet. Dit gebruik ik zelf vaak en beide waren ook mooi gekleurd. In de hoek van mijn bureau heb ik mijn plakband, nietmachine en perforator neer gezet. Deze gebruik ik niet heel vaak en ik vind ze niet heel mooi, maar ze horen gewoon op mijn bureau, dus een plekje in de hoek hebben ze wel verdiend. Alle troep rondom mijn computer scherm heb ik uitgezocht en bestaat nu uit één of twee souvenirtjes, wat foto’s en SD kaartjes. Mijn planner heb ik mooi op mijn bureau neergelegd.

IMG_4686

Dus dit is een beetje hoe ik mijn bureau opnieuw heb ingedeeld. Ik hoop dat je misschien zelf wat ideetjes hiervan hebt gekregen en ik hoop vooral dat je dit leuk vond om te lezen! Ik zie jullie snel!

Heb jij jouw bureau al een make over gegeven?

2 thoughts on “Back to school: desk make-over

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s