VIDEO: Vakantie vlog week 2

Zoals je misschien wel weet ben ik twee weken op vakantie geweest naar Duitsland. Natuurlijk heb ik deze twee weken ook voor jullie gevlogd! Laatst is week 1 al online gekomen, dus als je die nog niet hebt gezien zeg ik: zeker doen! Vandaag heb ik voor jullie week 2. Hij is een stuk minder lang als week 1, wat zeker fijn is, maar van een paar dagen heb ik heel erg weinig materiaal omdat mijn mobiel steeds leeg was. Maar goed. It is what it is, right? Kijk je mee?

Als je de video niet kunt bekijken, klik dan hier.

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s