Max & More Concealer stick review

IMG_4720

Op dit moment is mijn huid een regelrechte ramp. Ik doe van alles om mijn gezicht schoon te houden, maar ook dit helpt niet. Als de rode plekjes soms te erg zijn is het nogal handig om een concealer te hebben. Toen ik laatst in de Action kwam, vond ik deze concealers voor bijna niks. Voor die prijs kan het geen kwaad er één mee te nemen, toch? In dit artikel vertel ik jullie alles over dit product.

IMG_4722

De cover stick komt in deze simpele, kartonnen verpakkingen, zoals veel make-up van de Action. Op de verpakking staat dat dit artikel belooft donkere kringen, rode vlekjes, pigmentatie vlekjes en imperfecties weg te werken. Eens zien of hij daaraan voldoet.

IMG_4723

Ik vind dat de verpakking nogal goedkoop oogt. Dit komt door de zilveren rand. Dit staat niet echt mooi in combinatie met de transparante, plastic dop. Ik vind dit niet heel erg storend, omdat het artikel ook gewoon goedkoop is.

IMG_4725

De coverstick is vormgegeven zoals de meeste lipsticks van dit merk. Ik vind het zelf nogal vervelend als een lipstick, of in dit geval coverstick, boven de rand van de huls uitsteekt. Ik ben nogal onhandig, dus ik krijg het altijd voor elkaar de dop midden in de concealer te steken.

IMG_4726

Een mening over het uiterlijk van het product kan nooit missen, maar wat is mijn mening over het product zelf? Tijdens het swatchen verbaasde ik mij erover hoe zacht en romig het product aanvoelde. Het gleed zo over mijn huid. Dit had ik niet verwacht, omdat mijn enigste andere coverstick heel stroef was en je heel hard moet drukken om het op je huid te krijgen. Dit was dus totaal anders bij deze stick.

Wel is de dekking niet helemaal geweldig. Het bedekt niet alle rode plekjes en ook mijn wallen schijnen deels door de concealer heen. Dit wil dus zeggen dat het niet voldoet aan de eisen op de verpakking. Ook een vervelend puntje: als je deze concealer gebruikt voor je wallen gaat na een tijdje alles tussen de lijntjes zitten. Dan zit er ineens een witte streep onder je oog. Niet echt bepaald mooi. Een voordeel vind ik wel dat deze concealer in veel verschillende tinten verkrijgbaar is, met ook verschillende ondertonen, waardoor er altijd wel wat voor je tussen ligt.

Mijn conclusie: Dit is echt niet het beste product wat ik eens bij de Action heb gekocht. Het heeft veel nadelen, maar als je even wat rode plekjes hebt die je weg moet werken, is dit goed te doen. Ik ben niet heel bij met deze concealer, maar het kan ermee door.

Max & More Concealer stick – €0,69 bij de Action

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s