WHAT THE FUZZ IS GOING ON?!

Planningen zijn niet mijn sterkste punt, zoals je misschien al wel wist. Ik heb dan ook, sinds school weer is begonnen, problemen met het inplannen van bloggen. Ik werk eraan en het gaat steeds beter, maar soms lukt het echt niet. Natuurlijk is plannen niet de enige reden dat je de afgelopen week geen enkel artikel online hebt zien komen. De afgelopen paar weken stond er zo ongelooflijk veel gepland, vooral in het weekend. Omdat ik dus al eventjes niet geblogd heb en ik zo veel heb meegemaakt de laatste tijd, leek het mij een goed moment om eventjes ervoor te gaan zitten en jullie een grote update te geven. Are you ready?

Sinds school weer is begonnen heb ik een paar dingen aan mezelf gemerkt. Het viel me vooral op dat ik vroeger altijd op vrijdag nog een artikeltje schreef voor de zaterdag, maar ik nu altijd op vrijdag zo uitgeput ben, dat ik niets anders wil dan even uitrusten op de bank voordat ik naar orkest moet. Dit is dan ook de reden dat ik mijn ‘artikel-schema’ ga veranderen. Oftewel: normaal post ik op dinsdag, zaterdag en eventueel donderdag, en dit gaat veranderen naar dinsdag, eventueel donderdag en zondag. Je kunt dus nog wel een artikel verwachten in het weekend, maar dan een dagje later. Ik ben op vrijdag gewoon te moe om nog dat artikel te maken en op zaterdag heb ik meer tijd.

Waarom kwam er dan afgelopen zondag geen artikel online, als je toch zo vastberaden bent om op zondag te posten? Nou, ik heb de afgelopen weekenden het zo ongelooflijk druk gehad! Elke zaterdag en zondag had ik wel wat gepland. Dit is voor de komende weken ook nog wel zo. Wees gerust, het wordt langzaam wat rustiger, dus ik begin al meer tijd te krijgen om te schrijven. Ik heb ook gewoon wat moeite met plannen. Het zou prima kunnen werken, weinig tijd, maar wel vaak posten, maar daarvoor moet je een goede planning hebben. Planningen maken kan ik wel, alleen bij het uitvoeren ligt het probleem. Ik probeer het wel! Het gaat ook al steeds beter. Het moet alleen nog beter, want op dit moment is school voor mij ook erg belangrijk. En het liefst post ik ook elke dag. School gaat dan helaas toch voor.

Een ander probleem waar ik de laatste tijd tegen op loop, is mijn inspiratie. Het is er gewoon NIET. Heel vaak kan ik wel iets bedenken rondom een thema of iets dergelijks. Aan het begin van de zomer allemaal zomer artikelen, eind van de zomer allemaal back to school artikelen, maar wat dan? Er is niet echt een ‘thema’ rondom deze periode van het jaar. Op zich is dat niet erg, maar op één of andere manier is mijn inspiratie er dan niet. Dus als iemand ideeën heeft, laat het mij zeker weten! Normaal zou ik dan bijvoorbeeld een nail art of iets dergelijks kunnen maken, maar daar heb ik dan weer te weinig tijd voor. Do you feel the struggle? Soms is bloggen moeilijker dan je denkt, haha.

Ik hoop dat je nu wat duidelijkheid hebt over de stilte rondom mijn blog. Maar goed. Nu heb ik al weer een paar honderd woorden gerateld over waarom ik minder post, en dan heb ik het nog niet eens over mezelf gehad! Ik denk dat ik dat maar bewaar voor een volgend artikel.

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s