My passion: Fotografie #2

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ik praat graag over dingen die ik leuk vind. Ik kan er uren over doorgaan. Het is dan ook misschien niet zo gek dat dit al het tweede My Passion: Fotografie artikel is. Ik ben gek op fotograferen. Het liefst leg ik alles vast. Ik speel dan ook graag met lichtinvallen en instellingen op de camera. De vorige keer liet ik een groot aantal van mijn foto’s zien. Vandaag doe ik dat ook, maar dan met de meest recente foto’s. Kijk je mee?

Vandaag ga ik mijn foto’s even verdelen onder twee kopjes: foto’s gemaakt met een goede kwaliteit camera en foto’s gemaakt met mijn mobiel. Laten we maar beginnen met de goede kwaliteit foto’s.

unnamed Ik begin met deze foto, omdat ik hem niet met mijn eigen camera heb gemaakt, maar met die van mijn oom en tante. Dit was op het vijftigjarig huwelijksfeest van mijn opa en oma. We bleven daar het hele weekend in een soort Bed & Breakfast-achtig iets. De eigenaars hadden deze gigantisch lieve hond. Hij lag er zo mooi bij, daar moest gebruik gemaakt van worden, haha!

IMG_4631

De meeste foto’s die ik maak komen tot stand in mijn achtertuin. Soms verveel ik me, dan grijp ik de camera en spring ik even de tuin in. Dit keer zat er dit leuke vogeltje, wat maar niet weg wilde gaan uit onze tuin. Het was al zeker de derde dag dat hij terug kwam. Hij was ook zeker niet schuw, dus dat kwam goed uit.

IMG_4621

Dan heb ik nog een foto van hetzelfde vogeltje. Ik vind de kleuren van dit beestje zó mooi! Het was een jong mereltje. Heel vaak wachtte hij totdat zijn vader terugkwam, die hem dan voerde. Echt te leuk!

IMG_4661

Deze foto was op dezelfde dag als het vogeltje. Ik ben echt gek op bloemen en daar maak ik dan ook het liefst foto’s van. Ik vond deze erg goed gelukt en ik vind het mooi hoe de kleuren tegen elkaar afsteken.

Dan komen we bij de foto’s die ik met mijn iPhone 4s heb gemaakt. Je zou verwachten dat de kwaliteit niet heel goed zou zijn, maar het valt reuze mee!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Dit was in hetzelfde weekend met het jubileumfeest. We hebben ons heel erg vermaakt en ik weet niet hoeveel zonsondergang foto’s gemaakt. Waaronder dus deze. Mijn nichtje zit hier op de schommel en ik vond het effect van de zon wel heel mooi.

IMG_6274

Ik weet niet wat het is aan deze foto, maar ik vond het er wel apart uit zien. Het zijn allemaal lampionnen. Deze foto heb ik gemaakt op het lichtfestival op vakantie in Duitsland. Dat heb je heel misschien al langs zien komen in mijn vakantie vlogs. Ik vond dit er in ieder geval wel cool uit zien.

IMG_6129

En dan alweer de laatste foto. Deze is ook gemaakt op vakantie. We waren flink aan het wandelen, toen mijn oog viel op dit mooie vlindertje. Ze contrasteert zo mooi met de felle kleur van de bloem! Ik vond het ook nogal knap dat mijn mobiel zo’n scherpe foto kon maken!

Ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen/te kijken. Laat het me vooral weten of je deze rubriek leuk vind, want dan ga ik zeker nog zo’n artikel schrijven! Als je het niet leuk vind, laat het me dan ook weten, want dan weet ik waar ik niet over moet schrijven, haha.

Mocht je het vorige My passion: fotografie artikel willen lezen, klik dan hier.

2 thoughts on “My passion: Fotografie #2

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s