Er was er één jarig…

IMG_7706

Afgelopen zaterdag heb ik een mijlpaal bereikt in mijn leven. Aan de titel kon je waarschijnlijk al wel raden dat ik die dag mijn verjaardag vierde, maar ik vierde niet zomaar een verjaardag. Het was zaterdag mijn zestiende verjaardag!

Een zestiende verjaardag moet natuurlijk groots gevierd worden. Tenminste, zo dachten mijn ouders erover. Toen ik ‘s ochtends beneden kwam was het hele huis versierd. Overal hingen vlaggetjes, ballonnen en posters. En overal waar je keek stond er een zestien. Zestien, zestien en nog eens zestien. Op de vlaggetjes, op de ballonnen en op alle posters. En die posters hingen letterlijk overal. Op mijn slaapkamer deur, op de koelkast, boven de cavia kooi en voor het raam. Het kon je niet ontgaan dat hier iemand zestien was geworden.

IMG_7707IMG_7486

Ik heb eerst ‘s ochtends met mijn ouders mijn verjaardag gevierd. Gezellig samen ontbijten en cadeau’s openmaken. Van mijn ouders heb ik onder andere een extra paar gaatjes in mijn oren gekregen. Deze heb ik de woensdag ervoor al laten schieten. Ik wilde dit al zo lang en ik ben er zo blij mee! Later kwam Karen langs. We hebben samen taart gemaakt voor ‘s middags en natuurlijk even flink gefeest. Collin kwam ook nog even langs. Het was vooral heel gezellig!

IMG_7490

Aan het eind van de middag kwam mijn familie en kennissen. We genoten allemaal van deze prachtige taart met mijn prachtige (kuch) gezicht erop. Het leek mijn ouders leuk om deze te bestellen. Ik heb mooi zelf mijn hoofd opgegeten. Erg lekker, haha! Ik heb een soort fotoshoot gehouden met mijn nichtjes. Het was heel leuk en er zijn een paar best mooie foto’s uitgekomen!

IMG_7567

 Ik heb echt een hele leuke verjaardag gehad en ik ben dankbaar dat mijn familie er was om het met me te vieren. Natuurlijk ben ik ook dankbaar voor de cadeau’s die ik heb gekregen, maar daar draait het niet om. Ik vind het belangrijk dat mijn familie er is, vooral omdat ik een aantal familieleden bijna nooit zie. Dus ik ben zeker blij dat ze er waren! Het was een heel leuk weekend!

Zelf merk ik nog niet echt dat ik zestien ben. Ik voel me niet zo zeer ouder. Ik mag nu natuurlijk wel veel meer. Maar het gevoel dat ik echt ouder ben is er nog niet. Misschien komt dat later, en misschien wel helemaal niet. Nou ja, veel maakt dat niet uit. Ik had het in ieder geval leuk, haha.

Liefs,

Sanne

2 thoughts on “Er was er één jarig…

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s