Outfit of the day #4: een dagje Amsterdam

FullSizeRender (1)

Gisteren ben ik naar Amsterdam geweest met Marije. We kwamen er alleen niet om te shoppen, maar om naar het NSMBL Festival te gaan. Voordat dat begon gingen we nog wel even de stad in. We hebben gekeken bij één of andere boten race in de grachten en toen bedachten we ons dat het leuk was om ook outfitfoto’s te schieten. Hier zijn de resultaten!

IMG_7817

IMG_7813 IMG_7818 IMG_7822 IMG_7824IMG_7843IMG_7882

Shirt: C&A

Broek: C&A

Flanel: Forever21

Schoenen: Bristol

Ketting: Kruidvat

Oorbellen: C&A

Ik vind deze outfit zo leuk omdat hij lekker casual is. Het zit fijn en staat leuk. Als het wat kouder wordt kun je de flanel ook nog aan doen, maar om de middel staat hij ook heel leuk. Door de warme kleuren krijgt de outfit een beetje een herfst vibe, maar het komt nog heel zomers over (het was namelijk prachtig weer). Je kunt deze outfit ook mooi stylen met een paar simpele sieraden. Ik ben trouwens echt gek op deze schoenen! Ze waren helemaal niet duur, zien er super leuk uit en zitten echt heel fijn. Ze passen ook bij elke outfit. Soms kunnen schoenen net het verschil maken. Als je zwarte boots draagt wordt de outfit al wat stoerder en met enkellaarsjes wat subtieler en vrouwelijker.

IMG_7846

Deze outfit was perfect voor een dagje Amsterdam. Je zit lang in de trein en loopt lang rond, dus je wilt niet iets ongemakkelijks aan, maar je ziet er nog wel stylish uit. Een flanel om je middel kan je hele outfit soms oppimpen.

We zijn dus gisteren onder andere naar het NSMBL Festival geweest. Het was heel leuk en we hebben een paar hele gave mensen ontmoet. Ergens deze week komt de vlog online, dus als je wilt weten hoe het was en hoe het eruit zag, kijk dan zeker die vlog!

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s