W7 Lipstick Negligee review

IMG_5030

Afgelopen zaterdag ben ik een dagje met Marije naar Amsterdam geweest. En niet zomaar naar Amsterdam, maar ook naar het NSMBL Festival! Op dit festival heb ik een W7 “goodiebag” kunnen scoren. Hierin zaten vijf make-up producten en je betaalde er vijf euro voor. Eén van de producten was een lipstick. Deze ga ik voor jullie reviewen.

Op het moment dat ik het tasje opende viel mijn mond open. Wat ziet die lipstick er góedkoop uit! De roze glans en het zilver staan zo cheap samen. Ook gaat hij gigantisch moeilijk open. Het lijkt wel een stick die je in de speelgoed winkel koopt. De huls is volledig roze met een glans. Meteen bekroop mij de angst: zal de lipstick ook deze kleur hebben?

IMG_5029  IMG_5032

Mijn theorie was niet juist, maar of ik daar nu blij mee moet zijn, dat weet ik niet. De lipstick is niet dezelfde kleur als de huls, maar een knalkleur bubbelgum roze met kilo’s glitters. Het is de meest prinsessige lipstick die je kunt bedenken, maar of dit goed gaat uitpakken betwijfel ik. Dit is de kleur Negligee.

IMG_5036 IMG_5041

De swatch. Het valt me mee hoe romig de lipstick is. Hij glijdt wel goed over de huid, maar hij verdeelt slecht. Je ziet meteen de grote hoeveelheid glitters en glans die erin verstopt zit.

IMG_5059

Op mijn lippen is de lipstick ook wel romig. Hij verdeelt wel goed, maar is niet volledig dekkend. Hij trekt een klein beetje in de lijntjes, maar dit valt mee. Ik moet wel zeggen dat de geur me bevalt. Hij ruikt namelijk heerlijk naar bubbelgum. Zoals de kleur. In principe vind ik de kleur zelf wel mooi, het is de grote lading glitters wat ik verschrikkelijk vind. Je kunt echt niet serieus genomen worden met zo’n sparkle factor. Op de foto zie je alleen de glans en bijna geen glitters. In het echt is dit wel een ander verhaal. Het is net of ik een bak glitters heb leeggegeten. Als dit het doel van de lipstick is, is het een zeer goede lipstick. Zelf zal ik deze lipstick nooit dragen. De kleur zou heel mooi kunnen zijn zonder de glitters en met iets minder glans. Het is zeer leuk als je een keer als prinses verkleed gaat, maar verder ook niet. De kwaliteit van de lipstick is goed, dus als deze in een normale kleur te vinden is, zal ik hem zeker aanraden. Deze kleur echter niet.

Ik heb deze lipstick dus gekocht in een tasje met vier andere producten. Dit kostte in totaal €5,- dus in principe heb ik €1,- betaald voor deze lipstick. Dit vind ik niet heel duur, aangezien het een goede kwaliteit lipstick is. Ik ben er alleen niet heel blij mee. Ik kon nergens de exacte prijs vinden, maar het gemiddelde ligt ergens rond de 3 à 4 euro.

W7 Lipstick – Negligee

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s