w7 Celebrity Secrets review

IMG_5008

Op het NSMBL Festival heb ik een paar W7 producten weten te scoren. Tussen deze producten zat onder andere dit leuke palette. Ik was erg benieuwd naar hoe de kleuren uitpakten. Kijk je mee?

IMG_5010

De oogschaduws zitten in een stevig plastic doosje. Het ziet er niet heel goedkoop uit, dus dat is goed. In het doosje zitten vier kleuren, elk met een nummer, en een spons applicator. Die spons applicator vind ik maar niks. Ik kan er gewoon niet mee werken, maar het is wel fijn dat ze eraan gedacht hebben om het erbij te doen. Achterop het doosje staat hoe je de kleuren moet aanbrengen, dus welke kleur waar moet.

IMG_5011

Ik heb dit palette in de kleur Sultry. Er zijn nog twee andere versies.

Ik ben heel slecht in kleuren beschrijven, maar de volgende kleuren zitten er in: 1 is een licht roze highlighter, 2 is een soort oudroze met shimmer, 3 is een matte donkerbruin en 4 is een donkergrijs met shimmer. Ik ben echt zo benieuwd naar nummer 2!

IMG_5337

En dit zijn de swatches. Nummer 1 en 2 vallen mij echt enorm tegen, vooral vergeleken met 3 en 4. Ze vallen echt weg op mijn huid. Nummer 3 en 4 daarentegen hebben een goed pigment en voelen zacht aan. Ze zijn wel een beetje korrelig.

IMG_5343

Hier heb ik de kleuren aangebracht in een ooglook, op de manier die beschreven staat achterop het doosje. Nummer 2 op het bewegend ooglid, 3 in de arcadeboog, 4 in de buitenste ooghoek en 1 op het wenkbrauwbot. Het spijt me voor de slechte foto, de camera wilde niet scherp stellen. Wat mij het allereerst opvalt is de gigantische glitterlaag onder mijn oog. Sorry hoor, maar als ik een simpele ooglook wil, wil ik er niet uit komen te zien als een glitterprinses. Zó veel fall out had ik niet verwacht. Je kunt zien dat de kleuren niet tot hun recht komen. Je ziet een lichte, oudroze gloed van nummer 2, maar meer ook niet. Je ziet niet eens dat er in de buitenste ooghoek en in de arcadeboog verschillende kleuren zitten en de highlighter is gewoon weg. Ik ben teleurgesteld.

IMG_5009

De conclusie: Dit is niet wat ik ervan verwacht had. Iedereen spreekt altijd vol lof over de W7 dupes van de Naked palettes, dus ik had hier wel hogere verwachtingen van. De kleuren hebben gewoon weinig pigment en korrelen veel te veel. Beetje jammer.

W7 Celebrity Secrets Sultry – €4,99

One thought on “w7 Celebrity Secrets review

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s