Foto’s maken in het bos

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op fotografie. Ik ben zeker niet goed, maar ik vind het heerlijk om gewoon wat te spelen met de camera. Ik had al tijden een Instagram account voor al mijn foto’s, maar de laatste tijd verwaarloosde ik dat account nogal. Toen ik het er met Nienke over had, een vriendin die ook zo gek is op fotografie, besloten we samen een account te beginnen, waar we allebei onze kunstwerkjes op kunnen delen.

We zijn in de herfstvakantie ook samen in het bos gaan fotograferen. Het was heel leuk en hier zijn een paar mooie foto’s uitgekomen.

IMG_5066_Fotor IMG_5112_Fotor IMG_5258_Fotor IMG_5297_Fotor IMG_5323_Fotor

Nu deel ik soms wel eens wat foto’s op de blog, maar mocht je nu regelmatiger onze kiekjes willen zien, neem dan vooral een kijkje op ons account: @flowersandcameras

Ik zie jullie snel weer!

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s