W7 Lip Explosion Review

IMG_5658

Toen ik de pas aangeschafte W7 goodiebag opende, werd ik verrast door een apart product. Ik heb het over de W7 Lip Explosion. Het is een doorzichtige lipgloss die je gebruikt als de plaklaag voor een flinke lading glitters. Zal dit goed uitpakken of wordt het een smerige, glitter bende?

IMG_5663

Zoals ik al heb gezegd is dit product niet een normale lipgloss. De verpakking bestaat uit twee potjes, eentje met transparante gloss en eentje met losse glitters. De Lip Explosions zijn te koop in zes verschillende kleuren glitter. Ik heb de kleur Atomic Bomb. Het is een soort oudroze.

IMG_5673

IMG_5675

Beide producten worden aangebracht met een typische lipgloss-applicator. Dit vind ik zelf ook gewoon het fijnste bij een gloss.

Hoe breng je het aan?

Eerst doe je een laag transparante gloss op je lippen en daarna dep je de glitters erop. Vooral niet gaan smeren met de glitters, want dit helpt totaal niet. Gewoon rustig een laagje erop dippen, stukje voor stukje.

PicMonkey Collage

En dan het resultaat. In de close up zie je hoe slecht de glitters verdelen. Ze blijven niet overal plakken en het is onmogelijk om hier een redelijk nette rand van te maken. Van dichtbij ziet het er dan ook best vies uit. Van een afstandje ziet het er echter heel feestelijk uit en heb je niet door dat de glitters er raar op zitten. Je voelt de glitters wel een beetje, maar het is niet heel storend. Ze zijn alleen onmogelijk eraf te halen en wanneer je gaat drinken o.i.d. zitten er overal minuscule glittertjes. Niet heel praktisch.

De kwaliteit van het product is middelmatig. Het werkt niet zoals ik had verwacht. Ik verwachtte een dikke, egale laag, maar ik kreeg een dunne laag met kale plekken. Van dichtbij niet zo fris. Van veraf kan het nog en ziet het er gewoon grappig uit. Dit is zeker niet iets om te dragen naar school of je werk. Voor een carnaval of halloween feestje is het zeker geschikt, en heel misschien nog voor een gala of iets dergelijks. Ik zou het zelf niet vaker dragen, maar het geeft wel een grappig effect.

Dit was dus zeker een verassing om tegen te komen in de goodiebag! Als het daar niet in had gezeten had ik het nooit gekocht, zeker niet voor die prijs. Je zult het waarschijnlijk maar één of twee keer gebruiken, en zo mooi is het nou ook weer niet. Dan vind ik vijf euro wel te veel.

W7 Lip Explosion – €5,25 

One thought on “W7 Lip Explosion Review

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s