Negative space herfst nail art

Ik realiseerde mij laatst dat ik al gigantisch lang geen nail art meer heb gemaakt, of in ieder geval niet met jullie gedeeld. Het werd dus tijd om weer eens een kunstwerkje op mijn nagels te maken. Vandaag laat ik jullie zien hoe je een leuke, herfstachtige nail art maakt. Kijk je mee?

Laten we er maar meteen in duiken!

Wat heb je nodig?

  • Een (natuurlijk uitziende) basecoat
  • Nagellak in verschillende herfsttinten (rood/bruin/oranje)
  • Een dottingtool of satéprikker
  • Een topcoat

 

Wat moet je doen?

PicMonkey Collage

Stap 1: Lak je nagels met de basecoat. Omdat we gaan voor de negative space look (oftewel, je ziet je natuurlijke nagel ertussendoor) is het het mooist om een basecoat met een lichte tint te doen om je nagel er zo gezond mogelijk uit te laten zien. Ik gebruik een mooie, glanzende basecoat.

Stap 2: LET NIET OP DE ORANJE RANDJES! Deze waren fout! Wat je wel moet doen, is met bruine nagellak een kale boom maken op je ringvinger.

Stap 3: We beginnen met de blaadjes. Ik heb het hele boompje al gedaan. Dit is op precies dezelfde manier gedaan als is laten zien op de foto’s. Je neemt één herfsttint en maakt met de dottingtool op de rand van je nagel veel stipjes. Dit moeten de blaadjes op de grond voorstellen. Maak ook een paar stipjes op de rest van je nagel. Dit moeten vallende blaadjes voorstellen.

Stap 4: Doe hetzelfde met de overige kleuren.

Stap 5: Maak het af met een topcoat.

IMG_5773

En dit is het resultaat! Een vrolijke, herfstachtige nail art. Ik vind het negative space effect heel leuk, dat ga ik zeker vaker gebruiken!

Mocht je hier nog wat van opgestoken hebben of het misschien zelfs hebben uitgeprobeerd, vergeet dan vooral niet het met mij te delen! Je kunt me vinden op Instagram en Twitter. Stuur dan zeker een fotootje.

 

2 thoughts on “Negative space herfst nail art

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s