Liebster award

Ik denk dat de meeste mensen al wel eens van de Liebster Award hebben gehoord. Hij gaat namelijk al een redelijk lange tijd rond tussen de bloggers. Ik heb het altijd al een leuk concept gevonden. Het is namelijk bedacht om wat meer aandacht en connecties te brengen onder de beginnende bloggers. Je nomineert (meerdere) blogger(s) en stelt diegene elf vragen. Zij beantwoorden die vragen, nomineren nieuwe mensen en stellen die bloggers weer elf vragen. Ik werd genomineerd door Frisine en Clemence van aboutflowersandcrowns. Heel erg bedankt, meiden! Kijk je mee welke vragen ze hebben gesteld?

Mijn antwoorden:

 

1. Kende je onze blog al? (En wat vind je ervan?)

Ik kende jullie blog nog niet. Ik vind dat jullie leuke onderwerpen aanpakken en mooie artikelen schrijven. Jullie zouden zeker vaker moeten posten!

 

2. Sneakers of hakken?

Ik draag het liefst gewoon sneakers. Wel vind ik het niet heel erg om hakken te moeten dragen. Ik heb een paar zeer comfortabele hakken en deze draag ik graag naar feestjes.

 

3. Wat is je favoriete sport?

Tennis. Ik tennis nu zelf zo’n vier jaar en ik vind het elke keer weer leuker. Ik ben nu ook eindelijk omhoog gegaan in speelsterkte!

 

4. Als je voor één dag iemand anders mocht zijn, wie zou je dan willen zijn, en waarom?

Ik zou het echt niet weten. Ik denk dat het me leuk lijkt om eens een beroemd persoon te zijn, gewoon om te kijken hoe al die aandacht is. Elke celebrity is goed, zolang diegene maar vrienden is met Lee Pace (zucht…).

 

5. Wat is je droom beroep?

Mijn echte droomberoep is model of fulltime blogger. Die eerste wordt het natuurlijk niet, maar ik zou het echt geweldig vinden als ik elke dag mocht schrijven over mijn ideeën en daar ook nog mijn brood mee zou verdienen! Maar als we naar een realistisch droomberoep moeten kijken wil ik graag in een laboratorium werken. Ik ben al op zoek naar de perfecte studie om daar te komen.

 

6. Waarom ben je een blog begonnen?

Eigenlijk begon ik omdat het net vakantie was en ik me gigantisch verveelde. Ik wilde wat doen dus ik begon een blog, ook omdat ik zelf al veel blogs las. Daarna begon ik het steeds leuker te vinden om mijn ideeën en meningen te delen met de wereld, en zo zijn we twee en een half jaar verder.

 

7. Instagram of Twitter?

Instagram. Alhoewel ik de laatste tijd beide evenveel gebruik. Ik heb een lange tijd een soort Instagram verslaving gehad, maar nu maak ik meer gebruik van andere apps. Ik ben nog wel zeer actief op beide!

 

8. Hoe zou je je kledingstijl omschrijven?

Van alles en nog wat. De ene keer draag ik een soort bohemian, roze blousje en de andere keer ga ik vol grunge met mijn Guns ‘n Roses shirt en chokers. Het is maar net waar ik zin in heb.

 

9. Wat is je meest gebruikte emoji?

Die ene die huilend lacht, als je weet wat ik bedoel, haha.

 

10. Waarheen wil je absoluut eens op reis gaan?

Nieuw Zeeland. De natuur is geweldig en natuurlijk kun je daar ook de Hobbit set vinden…

 

11. Welke muziek beluister je het liefst?

Mijn favoriete muziek is rock. Ik heb dit een beetje overgenomen van mijn vader. Mijn favoriete bands zijn Alter Bridge, Guns ‘n Roses en Royal Blood. Verder vind ik heel veel andere dingen ook mooi, vooral popmuziek en van die leuke, oude platen zoals Stayin’ Alive en Greased lightning. Mijn smaak is dus nogal uiteenlopend.

 

Nu ik de vragen heb beantwoord, is het de bedoeling dat ik zelf iemand nomineer. En de genomineerden zijn:

Fleur (fleurture)

Tionne (bytionne)

Emke (Emke Christiana)

 

En dit zijn de vragen:

1. Wat is je leukste herinnering aan toen je klein was?

2. Speel je een intrument? Zo ja, wat en hoe lang?

3. Zit je in een fandom?

4. Wat zou je doen als je €1000,- zou winnen?

5. Wat is je favoriete beauty product?

6. Wie is je idool? Naar wie kijk je op?

7. Wat is het beschamendste dat je ooit hebt gedaan?

8. Wat/wie motiveert jou?

9. Met wie zou je wel eens uit eten willen?

10. Boeken of tijdschriften?

11. Heb je nog goede voornemens?

 

Veel plezier met het beantwoorden van de vragen, meiden!

One thought on “Liebster award

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s