DA Foundation kwast review

IMG_5831Al tijden gebruik ik een sponsje om mijn foundation aan te brengen. Dit werkt op zich prima, maar ik wilde eens zien hoe dat ging met een kwast. Ik vond een mooie kwast bij de DA, voor een niet al te hoge prijs. Vandaag laat ik deze zien!

IMG_5829

Ik vond dus deze kwast. Hij is mooi en stevig. Het zijn synthetische haren. De haren staan erg stevig en de kwast blijft mooi in vorm. Er zijn tot nu toe nog geen haren uitgevallen, dus dat is ook een pluspunt. Ook voelen de haren erg zacht aan.

IMG_5836

IMG_5841

Ik heb een beetje foundation op mijn hand gedaan, daar de kwast in gedipt en zo de foundation op mijn huid aangebracht. De kwast brengt de foundation goed over, er blijft niet een grote hoeveelheid achter in de kwast. Na een tijdje gaan wat haartjes aan elkaar plakken en dan krijg je wat meer strepen in de foundation, maar als je hier weer overheen dept zijn ze zo weg. Ook, omdat de kwast niet absurd groot is, kom je goed in de hoekjes en krijg je een mooie, effen laag foundation over je hele gezicht.

IMG_5830

Tja, wat moet je eigenlijk meer vertellen over een kwast. Hij is stevig, brengt mooi aan en blijft lang goed. Ook is hij niet al te duur. Ik ben er zeer tevreden over! Je kunt hem kopen bij de DA voor €8,99.

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s