It’s A Christmas Miracle #3: Mijn kerstboom

Ik ben gek op kerstbomen, en vooral als ik ze zelf mag versieren. Ik ben dan ook gek op artikelen lezen en foto’s kijken van versierde kerstbomen. Ik kan uren tussen alle plaatjes scrollen en dan ben ik nog niet uitgekeken. Mij leek het dus leuk om dit jaar mijn eigen kerstboom te delen. Kijk je mee?

Ik laat vandaag de kerstboom in de woonkamer zien. Mijn eigen kerstboompje, die op mijn kamer staat, heb ik nog niet opgezet. Sorry dat de foto’s een beetje slechte kwaliteit zijn, ik wilde het gewoon heel graag delen en op dat moment had ik even niets anders dan mijn mobiel.

IMG_8774

In onze woonkamer hebben wij een grote, twee meter hoge kunstboom staan. We hebben hem versierd met witte, grijze en paarse versiering. Wat mooie paarse kerstballen en een paarse kralen slinger. De witte versieringen zijn vooral van metaal en hout. Om de poot van de boom staat een mooie rieten mand.

IMG_8775IMG_8776IMG_8777

Sorry dat dit zo’n klein artikel was en dat de foto’s nogal slecht zijn. Ik wilde gewoon graag dit artikel delen en dit was de enige manier waarop dat kon. Ik hoop dat je het alsnog een leuk artikeltje vond.

Liefs,

Sanne

One thought on “It’s A Christmas Miracle #3: Mijn kerstboom

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s