It’s A Christmas Miracle #4: Kerst Nailart tutorial video

Op de dag dat dit artikel online komt heb ik iets heel leuks gepland staan. Ik heb namelijk deze avond kerstgala! Speciaal voor dit gala heb ik mijn nagels mooi gedaan. Zelf vond ik mijn idee best leuk, en daarom leek het met jullie te delen! Ik heb een video ervan gemaakt. Het is een vrolijke en feestelijke nail art die iedereen kan maken met alle gewenste kleuren en figuren. Ik wens jullie veel kijkplezier!

Als je de video niet kunt zien, klik dan hier.

 

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s