It’s A Christmas Miracle #5: Is het al bijna kerst? TAG

Is het al bijna kerst? De vraag die elke dag op mijn lippen brandt. Ik ben gek op kerst! Vandaag vul ik dan ook de “Is het al bijna kerst? TAG” in. Gewoon, om het kerstgevoel al iets dichterbij te halen. Kijk je mee?

Hoe lang nog tot het kerst is?
Het is nu 20 december, dus nog maar vijf nachtjes slapen.

Op een schaal van 1 tot en met 10, hoe erg kijk jij uit naar de kerst?
Een dikke, vette elf! Ik kijk altijd gigantisch uit naar kerst!

Wanneer zet jij je kerstboom op?
Wij hebben hem de dag na Sinterklaas opgezet. We wachten altijd tot Sinterklaas het land uit is, voordat we de boom opzetten.

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?
Een grote, volle boom met veel versieringen en lichtjes, maar alles moet wel bij elkaar passen. Onze boom vind ik ook erg mooi! (Je kunt hem hier bekijken.)

Wat is jouw favoriete kerstliedje?
Dit vind ik echt een moeilijke vraag! Ik denk dat het dan toch All I want for Christmas is you van Mariah Carey wordt, maar dat viel te verwachten.

Wat vind jij echt niet kunnen tijdens de kerst?
Ruzie, mensen alleen laten, ondankbaarheid, eigenlijk alles wat normaal al niet kan, maar tijdens de kerst let ik er zelf nog meer op dat ik daar niet verantwoordelijk voor ben.

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meeste uit?
Ik weet het niet. Wij hebben altijd een diner met de familie en iedereen maakt dan zelf wat en het is elk jaar anders, dus ik weet nog niet wat ik ga eten!

Wat voor een outfit draag jij meestal met kerst?
Meestal een leuk jurkje. Ik vind het leuk om me dan een beetje op te tutten, omdat dit normaal gesproken niet zo vaak hoeft/kan.

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?
Ik hoop dat ik tegen die tijd samen ben met een leuke man en dat we gezellig samen kerst vieren met onze families. Ik wil graag de gezelligheid die ik altijd ervaar rond kerst bewaren.

Tot slot; Wat geeft jou echt het kerstgevoel? Heb je een traditie?
Wij plannen elk jaar hetzelfde. Eerste kerstdag diner met de ene kant van de familie en tweede kerstdag gaan we gourmetten met mijn opa van de andere kant. Verder is er niet echt een traditie of iets dergelijks. Meestal krijg ik het kerstgevoel gewoon van alle leuke versieringen enzovoorts.

Ik ben echt gek op kerst en ik vond het dan ook leuk om deze TAG in te vullen! Wil je hem ook invullen, neem hem dan zeker over! Ik vind het ook altijd leuk om andermans antwoorden te lezen!

 

Originele TAG van The mommy diaries.

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s