2015: Wat een jaar!

Voor mij en mijn blog was 2015 een belangrijk jaar. Er is veel gebeurd wat invloed heeft op de toekomst van deze blog. In mijn persoonlijke leven is er ook aardig wat gebeurd. Vandaag kijk ik terug op een geweldig jaar en praat ik over de hoogte- en dieptepunten.

Dit jaar heb ik een belangrijke keuze gemaakt met mijn blog. Ik heb bijna twee jaar lang anoniem artikelen geplaatst. Dit werkte prima voor mij, maar het werkte toch ook limiterend. Ik besloot dus dat het tijd werd om mijzelf bekend te maken. Gigantisch spannend natuurlijk! Ik ben zo’n persoon voor wie het niet echt uitmaakt wat anderen van je denken, maar toch is het een beetje raar. Als je leest wat iemand schrijft krijg je toch een bepaald beeld bij die persoon. Misschien ben ik dan toch totaal niet wie je had verwacht als je mijn artikelen las. Dat is waar ik bang voor was. Ik wil dat mijn artikelen weerspiegelen wie ik ben. Ik hoop dat dat nu nog beter lukt.

 

Bij het feit dat ik me bekend heb gemaakt, heb ik op de tweede verjaardag van mijn blog mijn YouTube kanaal online gezet! Ik vind het heel erg leuk om video’s op te nemen en te bewerken en ik ben van plan volgend jaar hier veel tijd in te steken.

 

Ook heb ik dit jaar de overstap gemaakt van Webnode naar WordPress. Ik ben zo gigantisch blij dat ik dit heb gedaan! Het heeft alleen maar geleid tot verbetering van mijn blog. Ik kan nu veel makkelijker schrijven en ik heb geen problemen meer met de lay-out en de foto’s. Ik had echt vanaf het begin al voor WordPress moeten kiezen! Ik denk dat ik binnenkort nog wel ga werken aan de lay-out, want ik ben er nog niet 500% tevreden over. Maar dat zal ik nooit worden, denk ik, haha.

 

Persoonlijk heb ik ook een paar veranderingen meegemaakt. Gelukkig geen drastische veranderingen, maar er zijn wel wat dingen gebeurd. Zo kreeg ik voor de zomervakantie mijn beugel. Het was even wennen, maar nu merk ik niet eens meer dat dat ding in mijn mond zit.

Ook ben ik dit jaar begonnen aan iets, waar ik nog wel een tijdje mee bezig zal zijn. Ik ben namelijk een boek aan het schrijven. Ik wil nog niet te veel verklappen, maar het is een fictioneel boek.

 

Om eerlijk te zijn, ik had geen idee wat ik in dit artikel wilde zetten. Ik wilde wel per se een terugblik plaatsen, maar toen het tijd werd om het op te schrijven kon ik niks bedenken. Vooral qua persoonlijke dingen heb ik niet zo heel veel belangrijke veranderingen of dingen meegemaakt dit jaar. Wel bijvoorbeeld binnen familie en vrienden, maar deze dingen zijn niet benoemenswaardig of ze zijn te persoonlijk om hier te delen. Het spijt me dus dat dit artikel niet heel lang is, maar mijn leven is gewoon niet echt interessant. Hopelijk wordt het volgend jaar iets interessanter. Er staan in ieder geval al wat dingen op de planning!

 

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en mogen jullie al jullie vingers houden vannacht. Morgen zie ik jullie weer, met een vooruitblik! Have fun vanavond!

 

One thought on “2015: Wat een jaar!

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s