Nieuw jaar, nieuwe mensen, nieuwe herinneringen

Gelukkig nieuwjaar! Een nieuw jaar betekent van alles: nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe kansen aanpakken en nieuwe herinneringen maken. Het is natuurlijk een traditie om voornemens te maken, en deze meestal niet uit te voeren. In dit artikel vertel ik jullie over mijn voornemens, plannen en verwachtingen van 2016.

Ik kan echt niet geloven dat het al 2016 is! Voor mijn gevoel is het nog maar zomer 2014, maar dat is al lang voorbij. Het is wel een raar idee. Alles waar ik tegen op zie, maar ook alles waar ik naar uit kijk, komt nu heel dichtbij. In april ga ik met de klas naar Rome. Deze reis staat al gepland vanaf klas 1! Bij ons op school gaat alleen de 5 gymnasium klas naar Rome, dus het is redelijk speciaal. Het is zo raar dat je daar bijna 5 jaar naar uit kijkt en dat het er nu al bijna is! Ik heb er echt gigantisch veel zin in en ik kan niet wachten om als een echte toerist overal foto’s van te maken.

 

Verder op de planning: Ik ben van plan een goede foto/film camera te kopen! Waarschijnlijk heb ik hem in januari al binnen en ik ben zo benieuwd! Ook staat Rockin Harmony weer in mijn agenda. Zo’n 3 jaar geleden was de laatste keer. In mijn terugblik van 2014 heb ik hier ook over verteld. Het is echt het leukste concert wat je kunt geven. Het houdt in dat het orkest waar ik in speel gaat optreden met een band. Alles is gigantisch professioneel. We zitten op een groot podium en ieder instrument krijgt zijn eigen microfoontje. Het is echt heel gaaf en het trekt best veel publiek. Normaal spelen we wat uitdagende, klassieke werken met wat modernere werken erdoorheen, maar nu pak je de bekendere rock en pop nummers aan en dat is zo gaaf! Ik heb er heel erg veel zin in!

Ook iets leuks: vanaf vandaag is mijn tennis speelsterkte veranderd. Ik ben al een aantal jaar 8 op enkel en dubbel, en nu ben ik op enkel. Hier heb ik hard voor gewerkt en ik ben er erg trots op!

 

Dan mijn voornemens. Ik maak nooit echt voornemens, want ik kom ze toch niet na. Dit jaar heb ik er echter wel een paar. Deze zijn gedurende het schooljaar al een beetje ontstaan en daar ben ik ook al aan begonnen. Eén ervan is om proberen elke ochtend een korte workout te doen. Dit hoeft niet heel zwaar te zijn, maar gewoon om wakker te worden en fit de dag in te gaan. Mijn belangrijkste voornemen is plannen. Ik plan vaak mijn dag in, maar dan kom ik het niet na. Ik wil nu zo veel mogelijk plannen en me daar dan ook aan houden. Qua school wil ik vooral op tijd beginnen aan dingen, zodat ik niet, zoals altijd, tot 2 uur ‘s nachts zit te werken.

 

Ik stel mezelf wel altijd een paar doelen. Mijn doelen dit jaar zijn om te genieten van alles, met een goede cijferlijst overgaan en hetzelfde doel als vorig jaar: honderd films kijken en series inhalen. Ik ben 1 januari begonnen met een film, dus dat is al een goede start haha. School en vrienden mogen hier natuurlijk niet onder lijden.

 

Ik heb zo veel leuke ideeën voor mijn blog en mijn YouTube en ik kan niet wachten om eraan te beginnen! Ook begin ik aan een leuk nieuw project. Ik ben namelijk één van de bloggers van Memblee.nl . Dit is een site waar je verschillende artikelen en stukjes kunt vinden van verschillende mensen. Zo is er voor ieder wat wils! Ik kreeg dus de eer om elke twee weken op maandag een artikel voor hen te schrijven. Wil je dus nog iets meer van mij horen, bezoek Memblee dan zeker!

 

Tja, verwachtingen en plannen genoeg voor 2016. Misschien is het slim om dan nu ook echt te beginnen aan het nieuwe jaar. Ik wens jullie een heel fijn 2016 vol liefde, gezondheid, gezelligheid en alles en iedereen waar je van houdt. Ik zie jullie snel weer!

 

Heb jij nog goede voornemens/doelen/plannen voor het nieuwe jaar?

2 thoughts on “Nieuw jaar, nieuwe mensen, nieuwe herinneringen

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s