Mijn fandom collectie

Ik kan van alles vertellen over fandoms. Ik fangirl over van alles en nog wat en ik schaam me er niet voor. Omdat ik dit dus zo leuk vind leek het mij ook leuk om dit met jullie te delen. Vandaag vertel ik dus alles over mijn fandom related spullen en mijn fandoms.

We duiken rechtstreeks in mijn main fandom: Lord of the rings. Ik ben hier echt al tijden fan van en ik heb zelfs een (nu ongebruikt) fanaccount op Instagram. Ik heb aardig wat spulletjes hiervan, dus laten we gewoon beginnen.

IMG_5813

Dit zijn mijn sieraden die te maken hebben met de films. De ring is The One Ring, helaas in het zilver. Ik had hem besteld bij miniinthebox.com in het goud, maar ik kreeg een zilveren. Ik kreeg gelukkig wel het geld terug! Het rechter ding is een Evenstar ketting. Dit heeft een speciale betekenis in de films. De ketting staat voor Arwen’s leven en Arwen geeft hem aan Aragorn, als teken dat ze haar leven en haar hart in zijn handen legt. Best wel cool, toch? De ketting is in ieder geval erg mooi!

IMG_5805

Ik heb ook een aantal spellen gekocht. Ik ben gek op bordspellen en het is helemaal geweldig dat deze zijn gecombineerd met mijn favoriete boeken en films! Ik heb het In de Ban van de Ring bordspel met uitbreiding, een ander In de Ban van de Ring bordspel, een De Hobbit bordspel en sinds kerst nóg een De Hobbit spel. Ik vind deze spellen zo grappig! Je beleefd eigenlijk de dingen uit de boeken en films opnieuw op je eigen manier met een grappige twist. Ik vind dit gewoon leuk.

IMG_5819

Dan mijn trots van de collectie: Mijn Lord of the Rings boekset. Ik heb alle drie de delen in een set gekregen van Marije en je wilt niet weten hoe blij ik hiermee ben! Het zijn paperbacks met de mooiste kaften die ik ooit heb gezien. Ze zijn zo mooi!

IMG_5822

En dan als laatste natuurlijk alle Lord of the Rings DVD’s!

 

Dan gaan we door met fandom nummer 2: Harry Potter.

IMG_5816

We beginnen weer bij sieraden. De ketting is een Timeturner die ik heb gekregen van Davita. Superleuk! De armbandjes zijn gemaakt door Marleen. De zwarte heeft kleine Snitches erin en de andere is in de kleuren van mijn huis: Hufflepuff. Echt zó creatief! Ik vind ze allemaal zo leuk, haha.

IMG_5808

En dan weer eens een bordspel, haha. Ik heb dit spel echt al jaren en het is zó leuk! Als je de kans krijgt moet je het zeker eens uitproberen.

En dan zijn we bij het laatste onderdeel: muziek.

IMG_5824

Ik ben echt al jaren fan van P!nk. Ze is een echte powervrouw met een machtig goede stem en elk lied is even leuk als de vorige. Ik was dan ook heel blij toen ik van Yente een officiële CD kreeg. Ik heb nooit officiële CD’s van iets gehad, dus dat is heel gaaf! Hier staan haar beste nummers op. Niet haar allerbeste nummers. Die staan verstopt op albums en ze zijn totaal niet bekend, maar wel echt haar mooiste creaties.

IMG_5802

En dan het laatste item. Dit is mijn favoriete top en ik draag hem het liefst elke dag! Van mijn andere favoriete bands zijn nooit tops te vinden, want ze zijn niet zo gigantisch bekend. Toen ik dit shirt zag in de H&M moest ik hem wel kopen! Hij was ook maar €2,- in de sale! Ik ben er zo blij mee. Het model is leuk en de opdruk is geweldig. Je moet vooral niet denken dat ik één van die meiden ben die bandshirts koopt omdat ze leuk zijn en nog nooit van die band hebben gehoord. Ik loop altijd langs die shirts heen, want ik vind zelf dat je dat niet kunt maken. Maar nu kan ik wel mijn liefde voor deze band uitdrukken!

 

Nou, dat was een soort van samenvatting van mijn fandoms en collecties. Ik ben wel fan van andere dingen, maar daar heb ik gewoon geen spullen van. Ik ben wel super blij met al deze dingetjes! Heel erg bedankt voor het lezen, en ik zie jullie de volgende keer!

 

In welke fandoms zit jij / waar ben jij fan van?

One thought on “Mijn fandom collectie

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s