Mijn zeer drukke leventje | Persoonlijke update

Wauw, wauw, wauw. Wat is het lang geleden! Misschien heb je gemerkt dat de afgelopen anderhalve maand niet is geschreven op deze blog. Natuurlijk is er nooit een excuus goed genoeg hiervoor, maar er zijn wel een aantal redenen voor mijn afwezigheid. Vandaag vertel ik je alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd in mijn ‘zeer drukke’ leventje.

Laten we een beetje op chronologische volgorde werken. Vlak nadat het laatste artikel online kwam begon voor mij de toetsweek. Dit nam natuurlijk gigantisch veel tijd in beslag en ik had, ook door school, van te voren geen tijd om artikelen te schrijven en in te plannen. Daar baalde ik natuurlijk heel erg van, maar er was niks aan te doen. Toen de toetsweek was afgelopen had ik eindelijk weer het gevoel dat ik kon ademhalen. Deze week was voor mij zo ongelooflijk uitputtend geweest. Ik heb nog nooit zo’n vermoeiende toetsweek gehad. Mijn lichaam was echt volledig kapot en mentaal zat ik er ook een beetje doorheen. Je kon het echt wel aan mij merken. Ik had een verschrikkelijke puist-uitbraak op mijn gezicht door alle stress, wallen van hier tot Tokio en ik was gewoon niet mijn uitbundige, aanwezige zelf. Gek genoeg heb ik wel een hele goede toetsweek gedraaid, ondanks het feit dat ik elke nacht maar vijf uur slaap heb gehad. Ik heb maar één onvoldoende gehaald, terwijl ik er meer had verwacht! Dat was dan wel weer een opluchting. Maar goed, de eerste paar dagen na de toetsweek had ik nodig om bij te komen. Ik heb vooral veel op bed gelegen en niet zo veel gedaan. Ik kon er echt niet aan denken om al weer te beginnen met bloggen.

Een week later was de ellende nog niet over. De herkansing kwam eraan. Ik ging mijn enige onvoldoende, voor wiskunde, herkansen, in de hoop dat ik die iets omhoog kon krijgen. De toets was op woensdag en ik was van plan vroeg te beginnen. Helaas zat mijn gezondheid me tegen. Maandag werd ik zo ongelooflijk duizelig dat ik telkens het gevoel had dat ik flauw ging vallen. Ik heb de hele middag op bed gelegen en ik kon me helemaal nergens op focussen. Ik kon zelfs geen serie kijken, omdat ik het gewoon niet kon volgen. Nogal vervelend dus. Verder heb ik wel gewoon kunnen leren voor de toets, maar echt heel goed ging hij niet. We zijn al zo’n twee weken verder en ik heb het cijfer nog niet terug, dus we zullen het nog zien.

In diezelfde week had ik een aantal dingen gepland in de avond en in het weekend, waardoor ik simpelweg geen tijd had om te schrijven. Heel vervelend, want dit zorgde er steeds voor dat ik het uitstelde, terwijl ik heel graag wilde schrijven. En dan komen we aan bij vorige week. Vorige week zat ik qua gezondheid er helemaal doorheen. Ik voelde me echt bagger, maar ook mentaal. Ook kreeg ik maandag ineens zo’n pijn in mijn rug, dat ik niet rechtop kon zitten. Dit maakt het natuurlijk lekker makkelijk om te bloggen, aangezien ik dan achter mijn computer moet zitten. Ik heb de hele dag in bed doorgebracht. De dagen daarna had ik ook steeds pijn of ik was duizelig, dus ik heb de hele week niet veel kunnen doen.

En dan zijn we aangekomen bij vandaag. Ik heb dus de afgelopen tijd heel weinig kunnen doen door mijn gezondheid. Ik merk gewoon dat ik me de laatste tijd niet goed voel. Ik heb heel vaak plotseling hoofdpijn en ik mijn rug werkt ook niet mee. Op het moment dat ik dit typ lig ik ook in bed met rugpijn. Ook mentaal voel ik me de laatste tijd wat minder. Ik weet niet hoe het komt, maar ik voel me gewoon niet goed. Ik heb minder zin om dingen te doen en ik denk veel negatiever, terwijl ik altijd trots was op hoe positief ik in het leven stond. De afgelopen paar weken is dat veel minder. Ik probeer altijd wel zo positief mogelijk over te komen, want ik wil niet dat andere mensen met mijn problemen opgescheept zitten. Dat vind ik onnodig, want zulke ernstige problemen zijn het nou ook weer niet. Ik merk wel aan mezelf dat ik heel veel muziek luister als ik me minder voel. Ik loop dan op school tussen de lessen in en in de pauzes met oortjes in, ook als ik met mensen praat. Mijn drukke muziek past gewoon in mijn drukke hoofd en dat zorgt dat ik me iets beter voel.

 

Dat zijn een beetje mijn excuses voor waarom ik niet heb geschreven. Ik heb het ook steeds een beetje uitgesteld, omdat ik er geen zin in had of omdat ik niks kon bedenken. Nu ik weer aan het typen ben merk ik wel hoeveel ik het heb gemist. Ik vind het ook fijn dat ik nu alles gewoon even van me af kan schrijven, ik voel me nu veel beter. Naast dit persoonlijke geklaag van mij, heb ik nog een aantal mededelingen over onder andere Bottle of Happiness.

Er komen nog een aantal leuke artikelen aan, die toch een wat meer persoonlijk tintje zullen hebben. De laatste tijd heb ik meer zin om veel te schrijven dan dat ik reviews of tutorials ga schrijven. Ik wil nu een aantal persoonlijke punten aanpakken, waarvan ik denk dat jullie er ook veel aan zullen hebben. Verder heb ik nog een aantal leuke ideeën voor artikelen en video’s, deze zul je vanzelf voorbij zien komen. Mij lijkt het ook leuk om een soort rubriek te starten die eens in de zoveel tijd voorbij komt, maar ik weet niet wat. Als je een ideetje hebt, laat het dan vooral horen!

Nog iets leuks: Sinds 1 januari 2016 staat Memblee.nl online. MEMBLEE is een project opgezet door Merel van Griensven. Het is een soort blog waar je elke dag artikelen kunt lezen voor en door jongvolwassen vrouwen. Het leuke is dat de artikelen niet alleen door de redactie worden geschreven, maar ook door een aantal bloggers. Ik ben dus één van die bloggers! Ik vind het echt een heel leuk concept en ik ben blij dat ik eraan mee mag werken. Er staan al een flink aantal artikelen online. Neem zeker eens een kijkje, want er staan geweldig leuke posts tussen!

 

Dat was eigenlijk alles wat ik nu kwijt wilde aan jullie. Ik weet dat het een heel lang artikel is geworden, maar soms vind ik dat nodig. Zo krijgen jullie nog een beetje mee wat er in mijn leven gebeurt. Bottle of Happiness is namelijk niet alleen een beauty blog, maar ook een persoonlijk blog waar ik mijn persoonlijke dingen deel. Wees gerust, ik zal niet te vaak met zo’n lang artikel komen, want daar wordt niemand vrolijk van.

Ik hoop dat je het een beetje interessant vond om wat meer over mij te weten. Ik ben in ieder geval heel opgelucht dat ik dit even heb kunnen opschrijven en even alles van me af heb kunnen zetten. Ik wens je een hele fijne dag toe en ik zie jullie snel weer!

Liefs,

Sanne

 

One thought on “Mijn zeer drukke leventje | Persoonlijke update

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s