Max & More Contour Palette Review

IMG_6094header

De Action heeft laatst haar make-up assortiment vernieuwd. De producten zien er professioneler uit en ze hebben meer keuze. Ik besloot dat ik het nieuwe contour palette wel uit wilde proberen. Zo gezegd, zo gedaan: vandaag heb ik voor jullie een review van dit palette. Kijk je mee?

Het eerste wat mij opviel toen ik het palette wilde kopen, was dat er maar één soort beschikbaar is. Het palette is dus ook maar geschikt voor één huidskleur. Beetje jammer.

IMG_6070IMG_6079

Ik vind de verpakking erg mooi. Het oogt zeer professioneel en vooral niet goedkoop. Ook zit er een papiertje bij waarop staat uitgelegd waar je welke kleur moet aanbrengen. Dit staat ook op een sticker aan de binnenkant van het doosje. Het doosje heeft ook een spiegeltje, maar deze is zeer smal en daardoor bijna onbruikbaar.

IMG_6082

Het doosje bevat dus vier kleuren, eentje voor contour, een bronzer, eentje voor shapen en eentje voor highlighten. Het valt me op dat de donkere kleuren eigenlijk niet heel donker zijn en de lichtere kleuren eigenlijk niet heel licht. Dat de lichte kleuren niet licht zijn kan nog een probleem leveren voor mij, aangezien ik heel bleek ben.

IMG_6087IMG_6095

Je ziet het al: de lichte kleuren vallen helemaal weg op mijn huid. De bronzer en contour zijn wel redelijk goed gepigmenteerd.

PicMonkehhhhhhhhy Collage

Ik heb de stappen gevolgd die staan beschreven op het bijgevoegde kaartje. Op de foto waar bronzer bij staat heb ik dus contour en bronzer op en op de volgende foto daar de shape kleur bij, enzovoorts. De contour valt nog het best op bij mijn neus. De bronzer geeft mijn gezicht een iets warmere kleur, maar valt ook niet zo op. De highlight en shape vallen helemaal weg op mijn gezicht.

Ik denk dat, als je een iets donkerdere huid hebt dan ik, de kleuren het mooist uit zullen komen. Ik ben zelf niet heel tevreden over het palette, omdat ik er niet zo veel mee kan. De contour kleur gebruik ik nog wel eens, maar de andere kleuren niet. Als je de goede huidskleur hebt voor dit palette, is het echt wel een goed palette! De kleuren zijn goed gepigmenteerd en doen wat ze moeten doen, en het palette is ook nog heel goedkoop.

 

Max & More Contour Palette – €1,99 bij de Action

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s