Review: Hoesje van Telefoonhoesjestore.nl

IMG_6292header

Ik werd laatst benaderd door Telefoonhoesjestore.nl of ik één van hun producten wilde uitproberen. Natuurlijk wilde ik dat! Ik koos voor een hoesje voor mijn mobiel, aangezien ik altijd op zoek ben naar leuke nieuwe hoesjes. Als je wilt weten wat ik ervan vind, lees dan vooral verder!

IMG_6299

Op Telefoonhoesjestore.nl vind je diverse mobiele hoesjes en -accessoires. Alles wordt verkocht voor een goed betaalbaar bedrag en het heeft veel voordelen. Er zitten geen verzendkosten aan vast en als je voor 16:00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis! Ik review vandaag een hoesje voor de iPhone 4s, maar deze site biedt hoesjes aan voor nog veel meer soorten telefoons, waaronder LG Magna hoesjes, OnePlus 2 hoesjes en zelfs Xiaomi mi 4 hoesjes! Voor ieder wat wils dus! Ik ben zeer tevreden over de uitgebreide service van deze site.

IMG_6302

Dan het hoesje zelf. Ik heb het “Cupcake design TPU hoesje” voor iPhone 4/4s uitgezocht. Ik koos dit hoesje met name omdat er eten op staat, en zoals jullie misschien wel weten, ben ik gek op eten. Het is een heel druk en vrolijk hoesje en de gebruikte kleurtjes zijn echt heel schattig. De afbeelding zit goed op het hoesje gedrukt. Het hoesje komt volledig overeen met die op de foto’s op de site. Erg fijn! Zo weet je tenminste wat je kunt verwachten.

IMG_6305

Ik kies altijd voor TPU cases, omdat deze hoesjes mijn mobiel al meerdere malen hebben gered. Dit hoesje is goed flexibel en het sluit perfect om mijn mobiel heen. Mijn mobiel is zo goed beschermd. Het hoesje voelt wel wat meer aan als plastic dan de meeste TPU cases, maar dit is zeker niet storend.

IMG_6307

Ik ben echt heel erg blij met dit hoesje! Ik word spontaan vrolijk als ik ernaar kijk en de kleuren, drukte en donuts passen perfect bij mij. De case beschermt goed en past goed om de mobiel heen. Ik ben tevreden!

Het hoesje wat ik heb uitgezocht vind je hier:

Cupcake design TPU hoesje iPhone 4/4s – €9,95

Neem zeker eens een kijkje op telefoonhoesjestore.nl! Ik raad het zeker aan!

 

Ik heb dit product gratis opgestuurd gekregen als samenwerking. Meer informatie in de disclaimer.

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s