Shoplog: Primark sieraden

IMG_6341header

Een aantal weken terug ben ik langs de Primark geweest. Ik ben, al zeg ik het zelf, redelijk geslaagd en ik kwam thuis met een aantal leuke sieraden. Vandaag laat ik jullie zien welke sieraden! Kijk je mee?

Ik heb €10,- uitgegeven aan deze items en in totaal zijn het 5 kettingen. De drie chokers die ik ga laten zien zitten samen in één setje. Meer informatie daarover verderop in het artikel. Laat ik beginnen met de eerste ketting.

IMG_6311

De eerste ketting is een laagjes ketting. Ik was echt op zoek naar een laagjesketting, want ik heb een aantal shirtjes en topjes met een hoge kraag en daarbij vind ik laagjeskettingen het best staan. Ik vond deze erg leuk omdat er goud en zilver in zit. Het past erg goed bij elkaar. De bedeltjes zijn erg simpel, maar wel erg leuk. Deze ketting was €4,-.

IMG_6317

Laagjesketting €4,-

 

IMG_6322

Dan gaan we verder met het setje chokers. Deze drie chokers die ik ga laten zien horen samen in een setje. Ik draag ze niet samen, want het past net niet naar mijn idee. Wel zijn ze allemaal leuk om los te dragen. Ik behandel ze dus ook even los. Deze witte tattoo choker is de eerste. Er zitten hele leuke kraaltjes doorheen, wat de choker net wat anders maakt. Hij is eigenlijk iets te groot voor mij, maar dat pas ik wel aan. Hij staat in ieder geval erg leuk en iets subtieler dan een zwarte tattoo choker.

IMG_6333

IMG_6327

Deze past wel erg leuk bij de tattoo choker, want de kraaltjes in deze ketting zijn bijna hetzelfde. Ik vind dat deze ketting erg mooi valt. Hij is heel subtiel en daardoor ook erg leuk.

IMG_6331

IMG_6325

En dan de laatste van de drie. Dit is een simpel kettinkje met een bloempje eraan. Juist omdat hij zo simpel is vind ik hem erg leuk. Het bedeltje is ook erg mooi. De drie chokers samen kosten normaal €4,-, maar ik kocht ze in de sale voor €2,-.

IMG_6334

Choker setje €2,-

 

IMG_6341

En de laatste ketting. Dit vind ik ook de mooiste van allemaal. Het gaat al richting een statement ketting, maar hij is nog te subtiel daarvoor. De bloemetjes zijn erg mooi en hij past overal bij. Hij staat erg fancy en het lijkt helemaal niet alsof ik er maar €4,- voor heb betaald.

IMG_6348

Ketting €4,-

 

Dit waren dan alweer mijn aankoopjes. Qua kleding ben ik die dag ook flink geslaagd. Mocht je daar een shoplog over willen zien, laat het dan vooral weten! Ik zie jullie snel weer!

One thought on “Shoplog: Primark sieraden

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s