PS. Love to glow Face Mask review

IMG_63ffff60

De laatste tijd maak ik veel gebruik van gezichtsmaskertjes. Ik vind het fijn om gewoon één à twee keer in de week zo’n maskertje op te doen en even te relaxen. Ik merk dat mijn huid daar ook erg blij mee is. Aangezien ik zo vaak maskertjes gebruik, gewoon uit zo’n zakje, leek het mij handig om er eentje te kopen die ik vaker kan gebruiken. In de Primark kwam ik dit kleimaskertje tegen en mij leek het leuk om hem uit te proberen. Kijk je mee?

IMG_6358

Ik vind dat de verpakking er erg netjes uitziet. Het is ongeveer hetzelfde als alle andere verpakkingen van de beauty afdeling, maar ik vind het een erg prettige uitstraling hebben. Er is maar één variant van dit maskertje. Deze versie met argan olie en vitamine E moet zorgen een doffe huid weer glanzend en gezond te maken. Eens zien of hij daaraan voldoet.

IMG_6360IMG_6362

Zoals ik al zei is dit een kleimaskertje. Zelf vind ik dit de fijnste maskertjes. Ik merk ook dat er een soort scrubkorreltjes in zitten. Toch weer een fijne extra. Wanneer je dan het maskertje opsmeert reinig je je huid ook weer een beetje. Het heeft ook een erg prettige geur, maar misschien een beetje té aanwezig.

IMG_6365

Dit zijn de ingrediënten. Ik ben niet zo’n expert op ingrediënten die slecht zijn voor je huid enzovoorts. Ik zal je daar dan ook niets over kunnen vertellen.

IMG_6380

Het maskertje brengt erg fijn aan en ik heb een relatief kleine hoeveelheid gebruikt. Ik kan zeker nog zo’n 10 keer vaker met dit potje van 50 mL. Het maskertje droogt aardig op, zoals je ziet. Deze foto is genomen nadat ik het zo’n twee minuten op  had. Je moet het er zo’n tien minuten oplaten en dan met warm water afspoelen. Mijn huid voelde schoon en fris en zag er gezond uit na de tijd. Ik vind dat dit maskertje een goed resultaat levert! Relatief gezien is hij ook erg goedkoop. Voor een zakje met éénmalig gebruik betaal je ongeveer €1,- (gemiddeld) en dit potje kost €3,50. Hier kun je toch zeker zo’n 6 à 7 keer mee, zelfs als je veel gebruikt. Op lange termijn ben je dus goedkoper uit. Ik ben erg blij met dit product!

 

PS. Love to glow face mask – €3,50 bij Primark

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s