Catrice Allround Coverstick review

IMG_63ffff68

Ik gebruikte al een tijdje een coverstick van de Action, onder andere voor highlighten. Helaas begint deze aan zijn einde te raken en was ik dus wanhopig opzoek naar een vervanger. Bij de Kruidvat kwam ik deze coverstick van Catrice tegen. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!

IMG_6369

Ik was dus vooral opzoek naar een coverstick die iets lichter was dan mijn huid, zodat hij ook bruikbaar is voor highlighting. Deze kleur is iets lichter, de perfecte kleur hiervoor. Ik heb de kleur 01 nude gekozen. Het is een kleine, makkelijk hanteerbare stick.

IMG_6371

De stick zelf werkt als een lipstick, je kunt hem verder uitdraaien. Omdat hij zo smal is kun je hem makkelijk gebruiken voor kleine plekjes enzovoorts, zonder dat je te veel gebruikt.

IMG_6374

De kleur op mijn hand. Hij loopt erg soepel over mijn huid heen en is erg romig. Hij lijkt tot nu toe redelijk goed te dekken.

PicMonkey Collage

Op deze foto’s kun je mijn gezicht zien zonder gezichtsproducten, dan waar ik de coverstick aanbracht, en het resultaat. Je merkt heel goed dat de puistjes en rode plekjes veel minder zichtbaar zijn geworden, sommige zijn zelfs onzichtbaar. Door de lichte kleur onder mijn ogen zie ik er veel gezonder en wakkerder uit, al zeg ik het zelf. De kleur was erg goed uit te blenden, maar bleef wel de rode plekjes bedekken. Naar mijn idee doet deze stick precies wat hij moet doen! Ik ben tevreden!

 

Catrice Allround Coverstick – €2,99

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s